Büyük Torbalı

Davulcu Özlem Abi

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Davulcu Özlem Abi
240 Görüntüleme
11 Ağustos 2010 - 21:59
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Evli ve 1çocuk babasi Özlem Aktas ismini degistirmek için Ramazan davulculugu yapiyor. Özlem Aktas: Ismimi Özgür olarak degistirip insanlarin bana saskin saskin bakmasindan kurtulacagim!

11 ayin sultani Ramazan ayi geldi çatti. Ikinci gününe girdigimiz bu mübarek ayin simgelerinden olan Ramazan davulculari sahur vaktinde yine sokaklardaydi. 50’nin üzerinde davulcu ilçede hizmet verirken, davulcular arasinda oldukça ilginç bir hayat hikayesine rastladik. 30 yasindaki Özlem Aktas bu yil ilk defa Ramazan davulculuguna basladi. Kadin ismi olmasina ragmen o bir erkek, hem de evli. Uzun bir bekleyis sonrasinda dünyaya gelmesi nedeniyle ailesi tarafindan ‘Özlem’ ismi verilen adam simdilerde ismini degistirmek için mücadele veriyor. Bunun için de Ramazan davulcugu yapan Özlem Aktas gerekli parayi biriktirirse adini Özgür olarak degistirecek. Isin ilginç yani Özlem Aktasin Umit Uzunkol isminde bir de ablasi bulunuyor

7 SAATLIK OPERASYON SONUNDA DOGDU
ÇAYBASI Semti Hasircilar Mevki’nde ikamet eden ve 8 aylik evli olan Özlem Aktas seyyar saticiliktan müzisyenlige, tarla isçiliginden Rama-zan davulculuguna kadar her türlü isi yapiyor. 10 parmaginda 10 marifet olan Aktas dün baslayan Ramazan ayiyla birlikte davulculuga basladi. Aksamlari saat 02:00’de vatandaslari sahura uyandirmak için sokak sokak gezen Aktas para biriktirerek adini degistirmek istiyor. Isminin oldukça ilginç bir hikayesi oldugunu dile getiren Özlem Aktas: “Annem beni dogururken oldukça zor vakitler geçirmis. Operasyon 7 saat sürmüs. Ailemin bu süre zarfinda çektigi özlem sonrasinda dünyaya gelmemin ardindan adimi Özlem koydular. Ismim  bazen bana bile tuhaf geliyor. Adimi degistirmek istiyorum. Bunun içinde çok para gerekli.” dedi.

TEKNOLOJIYE YATKIN

RAMAZAN davulculugu disinda, müzisyenlik ve seyyar esnaflikta yapan Aktas, oldukça yetenekli. Ilkokul mezunu olmasina ragmen özellikle teknolojiye oldukça yatkin. Ögretilen bir seyi kisa sürede ögrenebildigini ifade eden Aktas: “Bilgisayar, televizyon, radyo, vcd gibi elektronik cihazlari kolaylikla tamir edebiliyorum. Ama Çaybasiliyim diye  is bulamiyorum.”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web