Büyük Torbalı

Basbakan da ‘Hayir’ diyecek

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Basbakan da ‘Hayir’ diyecek
293 Görüntüleme
23 Ağustos 2010 - 21:51
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Haftasonu Ilçe Teskilati’ni ziyaret eden MHP Genel Baskan Yardimcisi Oktay Vural hükümete sert elestirilerde bulundu

REFERANDUMA sayili günler kala MHP  Grup Baskanvekili Oktay Vural Torbali’da partililer ve muhtarlarla biraraya geldi. MHP Torbali Ilçe Baskanligi binasinda basin toplantisi yapan Vural, AKP’nin vatandaslara baski uygulayarak zorla ‘Evet’ demelerini istedigini söyleyerek: “Bu dav-ranis bile ‘Hayir’ dememiz için çok büyük bir neden. AKP’ye oy verenlerinde referandumda mutlaka ‘Hayir’ demesi gerekir. Basbakan Erdogan’in da 12 Eylül günü ‘Hayir’ oyu kullanacagina inaniyorum. Kene vücuttan usulüne göre çikartilir. Bizde AKP’yi bu ülkeden usulüne göre çikartacagiz” dedi. Vural, ayrica muhtarlarla görüserek sorunlarini dinledi. MHP’li Vekil Torbali’daki basin toplantisinin ardindan Ayrancilar, Pancar ve Yazibasi’yi ziyaret etti.

VALILER PARTI ÇALISANI GIBI

12 Eylül tarihinde gerçeklestirilecek olan referanduma 18 gün gibi oldukça kisa bir süre kaldi. Halkoylamasi öncesin-de ‘Evet’ ve ‘Hayir’ cepheleri yogun bir çalisma içerisinde. Son günlerde milletvekilleri-nin adresi olan Torbali, her geçen gün farkli bir ismi agir-liyor. Önceki günde MHP ka-nadindan Oktay Vural ilçeye geldi. Kalabalik bir grup partili tarafindan karsilanan Vural’in gündemi referan-dumdu. Anayasa degisikligiy-le birlikte gücü elinde bulunduranin hakli olacagini söyleyen Vural: “Güçlü olan, zengin olan, iktidar olan hakli olacaksa bu ülkede hukuka gerek yok. Benim yandasim olani ihya ederim olmayani bertaraf ederim. Hiçbir gücün bu insanlari bertaraf etmeye hakki yoktur. Çok tehlikeli bir noktaya gidiyoruz. Valiler, Kaymakamlar parti çalisani gibi kullaniliyor. Bu kabul edilemez” seklinde konustu.

CUMHURIYET KRALLIGA DÖNUSECEK

ANAYASA degisikliginin kisisel, özel ve siyasi amaçlar için gerçeklestirilmeye çalisil-digini söyleyen MHP Grup Baskanvekili: “Bu milleti birbirine kirdiran anayasaya hayir demeliyiz. Demokratik özerklik isteyenler, Katalan modeli isteyenler, Ruhban okullarinin açilmasini bekleyenler, Talabanisi, Barzanisi referandumda ‘Evet’ çikmasi için çirpiniyor. Cumhuriyet adeta kralliga dönüsecek. Hükümet benim dedigim dedik diyor. Bu dayatmaya hayir “ demeliyiz.

AKP’LILER HAYIR DIYECEK

MHP’LI bazi ilçe belediye baskanlarinin referandumda ‘Evet’ oyu kullanacaklarini açiklamalarina deginen Vural: “Belediye baskanlari farkli görüs gösterebilir. Onlar münferit olarak evet diyecektir. AKP’den de birçok kisinin halkoylamasinda ‘Hayir’ oyu kullanacagini biliyorum. Ulkesini düsünen herkes referandumda hayir demeli. Basbakan da hayir diyecektir” dedi.

KENEYI USULUNE GÖRE ÇIKARTACAGIZ

AKP’YE kene yakistirmasi yapan Oktay Vural: “Kene usulüne göre çikartilmali. Biz de usulüne göre çikartmayi öneriyoruz. Ilk olarak anayasa degisikligine hayir, ikinci hamlede de genel seçimlerde MHP’ye evet. Bu iki asamada ülkeyi bunlarin elinden kurtaracagiz” diye konustu. MHP Teskilati bugün de Milletvekili Senol Bal’i agirlayacak

AÇ TAVUK KENDINI DARI AMBARINDA SANIRMIS

BASBAKAN Recep Tayyip Erdogan’in her platformda MHP tabaninin bu referandumda evet di-yecegini söylemesine de-ginen Oktay Vural: “O öncelikle kendi tabanina baksin. Aç tavuk kendini dari ambarinda sanirmis. Bizim tabanla ilgilenmeyi biraksin. Referandum da ayaklari yerden kesilmis kisilere iyi bir ders verecegiz”
dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web