Büyük Torbalı

ÖLMEK ISTIYORUM!

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
ÖLMEK ISTIYORUM!
293 Görüntüleme
03 Eylül 2010 - 21:51
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Fenerbahçeli Sedat’in hastaligi olarak bilinen MS ve ALS hastaligi ile mücadele eden ve ötenazi talebi reddedilen Ayhan Tak’in zor durumda. Acilara ve ilaç masraflarina ayanamadigi için ötenazi talebinde bulunan Tak’in ailesi yardim bekliyor

ERTUGRUL Mahallesi’nde esi ve bir çocuguyla birlikte ikamet eden, Multipl Skleroz (MS) ile ALS hastaligi nedeniyle çalisamayan ve yardima muhtaç hale gelen Ayhan Tak, yasamak için yardim istiyor. Aylik 4 bin TL ilaç masrafi bulunan  51 yasindaki adam, ilaç masrafi nedeniyle savciliga ötenazi basvurusunda bulundu. Bu istegi kabul görmeyen adam esinin ve oglunun destegiyle yeniden yasama dört elle sarildi. Ayhan Tak ailesiyle birlikte devletten üç ayda bir aldigi 560 TL ile yasam savasi veriyor.

HERSEYINI KAYBETTI

ADNAN Menderes Havalimani’nda ve Taris’te daha önce muhasebeci olarak çalisan, iki erkek çocuk babasi Ayhan Tak’in yolunda giden hayati 13 sene önce birden bire degisti. Gözlerinde kayma, bacaklarinda uyusma, bayilma gibi sorunlar yasamaya baslayan Ayhan Tak’a ilk olarak bel fitigi teshisi konuldu. Yanlis teshis konuldugu daha sonra ortaya çikan Tak’in aslinda MS hastasi oldugu anlasildi. Yak-lasik 13 senedir belden asagisini hissetmedigini söyleyen Tak, ayni zamanda Fenerbahçeli Sedat’in hastaligi olarak bilinen ALS hastaligiyla da mücadele ediyor. Bu iki hastaligin dünyada tedavi imkaninin olmadigini söyleyen Tak, hastaligin hem kendisini hem de ailesini yiktigini belirtti. Ayhan Tak: “Sadece esim ve çocuklarim sayesinde yasiyorum. Hastaligin baslamasindan bu yana çalisamiyorum. Elimde avucumda ne varsa hepsi bitti.Hastaneye tedaviye gidemiyorum, çocuklarima babalik yapamiyorum. Evimi, arabami ve bankadaki birikmis parami bu yolda harcadim. Simdi kirada yasiyoruz” diye konustu.

 ILAÇ MASRAFI 4 BIN TL

4 yil önce ötenazi olmak için Menemen Cumhuriyet Bassavciligi’na basvuran Ayhan Tak: “Ancak bu basvurum kabul edilmedi. Insanca yasamak istiyorum. Kendime karsi olan onurum, gururum zedeleniyor. Aileme problem yasatiyorum. Esim benim halime üzülmekten, bana bakmaktan disleri döküldü. Toplumun da sorumlugu var. Ben defolu çorap degilim, bir kenara atilmak istemiyorum. Bu yüzden hastaligimin daha fazla ilerlememesi için ilaçlarimi almam gerekiyor. Amerika’dan gelen bu ilaçlarin aylik masrafi 4000 TL. Bunu karsilayabilmem için yardim istiyorum. Eger bu yardim yapilmazsa ölmekten baska çikar yol yok” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web