Büyük Torbalı

Ayrancilar ilçe olmali

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Ayrancilar ilçe olmali
207 Görüntüleme
24 Ocak 2011 - 23:24
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Ilçe olma mücadelesi veren yaklasik 30 bin nüfuslu Ayrancilar’a hükümet kanadindan üst düzey destek geldi. Basbakan Yardimcisi Bülent Arinç:  Türkiye’de ilçe olmayi hak eden bölgelerin basinda Ayrancilar geliyor.

AYRANCILAR semti sakinlerinin ilçe olma mücadelesi sürüyor. Bölgenin ileri gelen siyasetçileri, önceki gün AK Parti Izmir Il Yönetimi’ni ziyaret eden Devlet Bakani ve Basbakan Yardimcisi Bülent Arinç’a konuyu iletti. Ayrancilar’in son Belediye Baskani Ahmet Özkan önderligindeki 8 kisilik ekip, 20 sayfalik bir dosyayi Arinç’a verdi. Ayrancilar’in ilçe olmayi sonuna kadar hak ettigini söyleyen Bülent Arinç: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) mahallelerin ilçe olma konusunda bir çalisma yapilirsa, bunu hak eden ilk yer Ayrancilar olur” dedi. Çünkü Ayrancilar, bunu hak ediyor”

10 ILÇEDEN DAHA BUYUGUZ

AYRANCILAR’IN, Izmir’deki 10 ilçeden daha büyük oldugunu ifade eden Özkan: “Güzelbahçe, Dikili, Bayindir, Kinik, Seferihisar gibi birçok ilden daha büyügüz. 30 bin nüfusa sahibiz ve 270’i askin sanayi tesisi bölgemizde yer aliyor. Karabaglar ve Bayrakli yillar sonra ilçe oldu. Biz de bu konuda umutluyuz. Çalisma olmadan isler yürümez. Ayrancilar ilçe olursa, Torbali’nin da yükü hafifler” seklinde konustu.

BULENT ARINÇ, YESIL ISIK YAKTI

TORBALI’DA, 2 bin 500 nüfuslu bir köyken referandumla belde yapilan, 30 bin nüfusa ulastiginda ise mahalleye dönüstürülen Ayrancilar’in belediye olmasi konusunda umut verici gelismeler yasaniyor. Birçok bakan ve milletvekiline konuyu ileten Ayrancilarlilar, önceki gün de konuyu hükümet kanadinin en önemli ve etkili isimlerinden Bülent Arinç’a iletti. Arinç 23 Ocak Pazar günü Izmir’e yeni atanan AK Parti Il Baskani Ömer Cihat Akay’i ziyaret etti. Ziyaret sirasinda Torbali’dan da yaklasik 15 kisilik bir heyet hazir bulundu. Ilçe Baskani Adnan Yasar Görmez ve yönetim kurulu üyeleri de Arinç’i karsilayan isimler arasinda yer aldi. Ayrancilar’dan Ahmet Özkan, Mehmet Ali Urasli, Nuh Aktas, Ahmet Keles gibi birçok isim vardi. Ayrancilar’in ilçe olmasi konusunun gündeme geldigi görüsmede konusan Bülent Arinç: “Türkiye’de ilçe olmayi hak eden bölgelerin basinda Ayrancilar geliyor. Eger Meclis bu konuda bir çalisma gerçeklestirirse, biz de üstümüze düseni yapacagiz” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web