Büyük Torbalı

HASTANE SEFKATI

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HASTANE SEFKATI
266 Görüntüleme
08 Mart 2011 - 21:59
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Devlet Hastanesi, soguklarin etkisini arttirdigi su günlerde üç kimsesiz hastanin tedavisini gerçeklestirirken, ihtiyaçlariyla da yakindan ilgileniyor.

HASTA yakinlarina ve hastalara karsi olumsuz davranislarla gündeme gelen Torbali Devlet Hastanesi, son zamanlarda verdigi hizmetle bu izlenimleri yok etmek için hummali bir çalisma içerisinde. Hastane, saglik açisindan tedaviye ihtiyaç duyan kimsesizlere el uzatarak onlarin tüm ihtiyaciyla yakindan ilgileniyor. Sadece saglik yönünden gereksinimlerini yerine getirmekle kalmayan hastane ayrica yiyecek ve kalacak yer konusunda da hastalara en iyi hizmeti sunmakta. Devlet Hastanesi, soguklarin etkisini arttirdigi su günlerde üç kimsesiz hastanin tedavisini gerçeklestirirken, ihtiyaçlariyla da yakindan ilgileniyor. Dagkizilca Köyü’nde ikamet eden felçli 52 yasindaki Nejmi Demirtas ile 95 yasindaki annesi Nezire Demirtas dün hastanede gözetim altina alinirken, Ayrancilar Semti’nde bulunan kronik akciger hastasi 76 yasindaki Zeynep Çetin ise tam 17 gündür müsahade altinda tutuluyor.

KRONIK AKCIGER HASTASI 17 GUNDUR HASTANEDE

AYRANCILAR Semti Bahçelievler mevkiinde ikamet eden 76 yasindaki kimsesiz Zeynep Çetin uzun yillardir kronik akciger hastaligi ile mücadele ediyor. Tek basina yasayan ve kisisel ihtiyaçlarini tam anlamiyla yerine getiremeyen Çetin, 17 gündür Dahiliye Servisi’nde müsahade altinda tutuluyor. 1,52 aydir sik sik Torbali Devlet Hastanesi’ne giden Zeynep Çetin, kendisine gösterilen ilgiden dolayi oldukça mutlu oldugunu belirtti. Doktorlarin, hemsirelerin ve hasta bakicilarin kendisiyle yakindan ilgilendigini ifade eden Çetin: “Burada evimde gibiyim. Bana adeta anneleri gibi bakiyorlar” diye konustu.

ANNEOGUL HASTANEDE MISAFIR EDILIYOR

DAGKIZILCA’DA yasayan anneogul, büyük bir sefalet içerisinde. Yoksullukla mücadele eden Demirtas ailesine Devlet Hastanesi el uzatti. Çocuklugundan bu yana felçli olan ve belden asagisi tutmayan Nejmi Demirtas’a yarim asri askindir annesi Nezire Demirtas bakiyor. Ancak ilerlemis yasi nedeniyle artik çocugunun bakimini gerçeklestiremeyen aile dün Devlet Hastanesi’ne getirilerek bakim altina alindi. Nejmi Demirtas, Acil Servis’teki ilk muayenesinin ardindan sirasiyla Kardiyoloji Uzmani, Enfeksiyon Hastaliklari Uzmani, Nöroloji Uzmani tarafindan incelendi. Yapilan incelemeler sonrasinda yasli adamin kalp damarlarinda tikaniklik oldugu tespit edildi. Ogul Demirtas için evde bakima muhtaç raporu verilirken, birkaç gün boyunca Yogun Bakim Servisi’nde gözetim altinda tutulacak. Öte yandan anne Nezire Demirtas’da Acil Servis uzmanlari tarafindan muayene edildi. Anne ve oglunun birkaç gün boyunca hastane de misafir edilecegi ögrenildi.

HESAPKITAP YAPMADAN KALABILIRLER

HER vakanin kendileri için önemli oldugunu söyleyen Hastane Bashekimi Senol Topçu: “Saglik yardimina muhtaç  her vatandasimiza kapimiz açik. Eger hastamiz yatirilacak vaziyette ise mutlaka gerekli uzmanlar tarafindan incelenir ve müsahade altina alinir. Hesapkitap yapmadan hasta istedigi kadar burada kalabilir. Hastalarimiz hekimler tarafindan titizlikle inceleniyor. Bu durumdaki vatandaslarimiza özel ilgi gösteriyoruz. Ayrica ben ve bashekim yardimcilarim tarafindan da sik sik kontrol ediliyor. Biz hastane olarak kim olursa olsun sahip çikiyoruz ve çikmaya da devam edecegiz” diye konustu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web