Büyük Torbalı

Merve için kesif

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Merve için kesif
380 Görüntüleme
18 Temmuz 2014 - 8:35
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Geçen yil Aquapolis Yüzme Havuz’unda bogulan Merve Sengül’ün davasi dün, Torbali Adliyesi’nde görüldü. Savci, olay yerinde kesif yapilmasini talep etti.

 

GEÇTIGIMIZ yil 9 Temmuz 2013 tarihinde Torbali Belediyesi’ne ait yüzme havuzunda bogularak yasamini yitiren 14 yasindaki Merve Sengül’ün davasi dün görüldü. Yasanan olay sonrasinda ilk mahkeme Torbali Adliyesi’nde gerçeklesti. Ilk celsede 2 sanik hakkinda “Taksirle ölüme neden olma” nedeniyle durusma yapildi. Yapilan incelemeler sonrasinda mahkeme savcisi olay hakkinda kesif istedi. Istenilen kesif ise olayin gerçeklestigi yerde 8 Eylül tarihinde gerçeklestirilecek. Mahkeme, bogulma olayinda Merve’nin yaninda bulunan Neslihan Göv’ün de tanikligina basvurulacak.

ILK DURUSMA TAMAMLANDI

Ahmetli Mahallesi’nin taninmis ailelerinden Erkan ve Münevver Sengül’ün kizlari 14 yasindaki Merve Sengül, geçtigimiz yil yüzmeye gittigi Belediye Havuzu’nda bogularak hayatini kaybetmisti. Sengül’ün Ailesi, kizlarinin bogulma sonucu öldügünü iddia ederken belediye yetkilileri ise bu ihtimalin düsük oldugunu, olay esnasinda havuzda 7 cankurtaranin görev yaptigini ve Merve’nin kalp krizi veya beyin kanamasi geçirmis olabilecegini iddia etmislerdi. Otopsiden çikan rapor, Merve’nin herhangi bir rahatsizlik sonucu degil bogularak öldügü yönündeydi. Dün, Torbali Adliyesi’nde olayla ilgiliilk durusma gerçeklestirildi. Merve’nin boguldugu gün havuzda görev yapan 2 cankurtaran savci karsisina çikti. Yaklasik 45 dakika süren durusma sonrasinda savci, havuzda kesif yapilmasi karari verdi. Bu karar dogrultusunda8 Eylül tarihinde Aquapolis Yüzme Havuzu’nda kesif yapilacak. Mahkeme heyeti nihai kararini bu kesiften sonra verecek.

ADALET YERINI BULACAK

Aquapolis Yüzme Havuzu’nda bir yil önce yasanan aci olayda 14 yasindaki kizini kaybeden Baba Erkan Sengül , “Kizimizin hayatini kaybetmesi sonrasinda büyük bir bosluktayiz. O’nun yokluguna henüz alisamadik. Ölümünde sorumlulugu bulunanlarin adalet önünde hesap vermesini ve gerekli cezaya çarptirilmalarini bekliyoruz. Sorumlularin gün yüzüne çikartilmasi için elimizden geleni yapacagiz. Savci kesif istedi. Günü saati belli oldu. Kesif yapildiktan sonra adaletin yerini bulacagina inaniyoruz.” Seklinde konustu. Amede ALPAGUT

 

 

 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web