Büyük Torbalı

Idare kadrosu degisti

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Idare kadrosu degisti
257 Görüntüleme
23 Eylül 2014 - 8:34
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Yilbasindan bu yana Torbali’da Belediye Baskani, Milli Egitim Müdürü, Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskani, Tapu Sicil Müdürü, Emniyet Müdürü, Itfaiye Amiri, Bölge Trafik Istasyon Amiri degisti.

2014yilinda Torbali’da kurum müdürleri ve amirlerinde büyük bir degisiklik yasandi. Yilbasindan bu yana Torbali Belediye Baskani, Milli Egitim Müdürü, Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskani, Tapu Sicil Müdürü, Emniyet Müdürü, Itfaiye Amiri, Bölge Trafik Istasyon Amiri ve daha birçok müdür ve amir degisti.2014 yilinda en büyük degisiklik ise 30 Mart Yerel Seçimlerde Belediye Baskanligindaki degisim oldu. 2 dönemdir Belediye Baskani görevini yürüten Ismail Uygur, yerine Adnan Yasar Görmez gelmisti.

BUYUK DEGISIKLIK

Torbali’da siyaset ve bürokraside 8 ayda adeta yaprak dökümü yasandi. Ilçede birçok kurumun idarecisi degisti. STK’larda çok fazla degisiklik olmadi. Tek degisiklik Esnaf Odasi’nda yasandi. Esnaf ve Sanatkarlar Odasi seçimlerde mevcut Baskan Sezai Tamer koltugunu Halil Gülcü’ye birakti. 12 yillik Ilçe Milli Egitim Müdürü Ruhi Gündogdu’nun tayinin çikmasi sonrasinda yerine Cafer Tosun atandi. Nüfus Müdürü Hüseyin Kavak’in tayinin çikmasi sonrasinda yerine Halis Karaköse geldi. Tapu Sicil Müdürü Nurgül Asal’in yerine Mehmet Akif Güçlükol, Vergi Dairesi Müdürü Ramazan Yildirim’in yerine Naci Uzar, Ilçe Emniyet Müdürü Ergün Gediz’in yerine Özer Yilmaz atandi. Bölge Trafik Amirligi’ne Murat Kuntatandi.

YENI MUDURLER ADAPTE OLUYOR

Yasanan degisiklikler sonrasinda göreve baslayan Baskan, Müdür ve Amirler göreve hizli bir sekilde basladi. Ilçenin sorunlarini çözmek için adeta yüksek tempoda çalisan bürokratlar, vatandaslarin magduriyet yasamamasi için var güçleriyle ugras veriyor. Torbali Belediye Baskani Adnan Yasar Görmez vatandaslarin sikintilarini ve Torbali’nin baslica ihtiyaçlarini giderirken, yeni kurum ve amirler ise Torbali’ya kaliteli hizmet vermek için çaba sarf ediyor. Ilçe disindan gelen kurum müdürleri ise Torbali’nin nüfusunun çok yüksek oldugunu ve ellerinden gelen hizmetin en iyisini yapmak için adapte olmaya çalistiklarini söylüyor. Amede ALPAGUT

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web