Büyük Torbalı

Tam donanimli olacak

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Tam donanimli olacak
258 Görüntüleme
09 Ekim 2014 - 8:34
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

250 yatakli Torbali Devlet Hastanesi’nin özellikleri açiklandi: Hastanede konferans salonundan, tek ve çift kisilik yataklar, tomografi, mamografi gibi tüm cihazlar bulunacak

TORBALI’YAyapilmasi için çalismalarin basladigi 250 yatakli Torbali Devlet Hastanesi’nin özellikleri açiklandi. Buna göre hastanenin içerisinde tüm branslarda hekimler hizmet verecek. Konferans salonundan, tek ve çift kisilik yataklar, tomografi, mamografi gibi tüm cihazlar Torbalililara hizmet verecek. Mevcut hastanede bulunmayan birçok özellik, yeni yapilan hastanede bulunacak.

7 SUIT ODA

Bunagöre hastanede, 7 tane süit oda, 59 adet tek kisilik oda ve 59 adet tek kisilik yatak, 74 adet çift kisilik oda ve 148 adet yatak, diyaliz hastalari için 18 yatak, 11 adet acil muayene yatak, 12 adet acil müsade yatak, 10 adet genel yogun bakim yatak, 10 adet çocuk yogun bakim yatak, 8 adet yeni dogan yogun bakim yatak, 10 adet cerrahi yogun bakim yatak, 9 adet dogum odasi yatagi bulunacak.

CIHAZLAR EKSIKSIZ

Hastanede1 adet EMAR cihazi, 2 adet tomografi, 5 adet röntgen, 4 adet ultrason, 2 adet mamografi, 4 adet diger görüntüleme cihazlari yer alacak. Mevcut hastanede bulunmayan ve bu cihazlari kullanabilmek için Tire ve Izmir’deki hastanelere gitmek zorunda kalan Torbalililara da büyük kolaylik saglanmis olacak.

KONFERANS SALONU

Tümbranslarda hekimin olacagi hastanenin kapali alani 39.517 metrekare, binanin oturma alani 7.140 metrekareden olusuyor. Hastane bahçesinde 492 adet aracin sigabilecegi açik otopark, 35 araçlik kapali otopark bulunacak. Hastane içerisinde 1 adet konferans salonu, 1 adet toplanti salonu, 3 adet kafeterya ve 1 adet ise personel yemekhanesi bulunacak.

 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web