Büyük Torbalı

ALLAH KORUDU!

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
ALLAH KORUDU!
1.514 Görüntüleme
27 Mart 2015 - 8:35
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Dün ilçede yaşanan iki ayrı kaza yürekleri ağza getirdi. Sabah saatlerinde İzmir Aydın Otoyolu’nda gerçekleşen kazanın ardından Kaplancık Yolu’nda iki tır kafa kafaya çarpıştı.

DÜN Torbalı’da gerçekleşen iki ayrı kazada şans eseri kimse hayatını kaybetmedi. Sabah saatlerinde İzmir aydın Otoyolu üzerinde bulunan “Ölüm Kavşağı” olarak bilinen Tariş Kavşağı’nda bir kaza meydana geldi. Hava yastıklarının açılması sonucu sürücü hayatta kalırken yaralı sürücü ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Gün içinde yaşanan bir diğer kaza ise Kaplancık Yolu’nda gerçekleşti. Karşı istikametlerde gelip birbirlerine yol vermek amacıyla selektör yakan tırlar kafa kafaya çalıştı.

PARK HALİNDEKİ KAMYON KAZA GETİRDİ

Dün Torbalı güne kazayla uyandı. İlk olarak sabah 07.30 sularında Tariş Kavşağı’nda bir kaza gerçekleşti. Kaza şu şekilde meydana geldi: İzmir Aydın Otoyolu’nda park halinde olan bir kamyon yüzünden yolun solundan gelen 35 V 9348 plakalı aracı fark edemeyen 35 TDB 50 plakalı araç yola fırlayınca kaza gerçekleşti. 35 V 9348 plakalı Uğur A.’nın kullandığı aracın ön tarafı hurdaya döndü. Hava yastığının açılması sayesinde kazadan yaralı kurtulan Uğur A. Hastaneye kaldırıldı.

SELEKTÖRÜ YANLIŞ ANLADILAR

Dün saat 12.00 sularında gerçekleşen bir diğer kazada ise şans eseri faciaya neden olmadı. Karşı istikametlerden gelen iki ayrı tır birbirlerinden selektör yakarak geçit istedi. İki sürücü de birbirlerine yol verdiğini sanınca tırlar kafa kafaya çarpıştı. Taşla yüklü olan 35 AH 2283 plakalı kamyon şarampole devrildi. 35 GA 5506 plakalı kamyonda da büyük maddi hasar oluştu. Adeta hurdaya dönen bu iki tır sürücüsünde de herhangi bir yaralanma olmaması mucize olarak değerlendirildi. İbrahim DANIŞ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web