Büyük Torbalı

Reytingleri alt üst eden Torbalılı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reytingleri alt üst eden Torbalılı
963 Görüntüleme
02 Haziran 2016 - 9:11
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Fox TV’de katıldığı evlendirme programı ile bir anda gündeme gelen Göllüceli Serkan Acar Torbalı’daydı. Katıldığı programda bir anda popüler olan Acar, Torbalılılar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı

 

TORBALI’NIN Göllüce Mahallesi’nden evlendirme programlarına katılarak kendisine eş arayan 37 yaşındaki Serkan Acar bir anda popüler oldu. Fox TV’de yayınlanan Zuhal Topal’la İzdivaç programına katılan Serkan Acar canlı yayında söylediği ‘Aşk adamıyım. Benimle mutlu olamayan bir bayan başka biri ile mutlu olamaz. Aşkı yaşar ve yaşatırım’ sözü ile bir anda reytingleri alt üst etti. Torbalı’dan kalkıp hayatını birleştireceği eşini arayan Acar sosyal medyada da en çok takip edilenler arasına girdi.24 Mayıs tarihinde FoxTV’ye müracaat eden Acar, 27 Mayıs tarihinde ilk olarak yayına çıktı. İlk kez televizyon ekranlarına çıkmasına rağmen yaptığı konuşma ile herkesin takdirini kazandı. Televizyon programındaki boşluk nedeniyle Torbalı’ya gelen Serkan Acar Torbalı’da ve Göllüce çok yoğun ilgi ile karşılandı.

ARADIĞI EŞ KRİTERİNİ AÇIKLADI

Daha önce bir evlilik yapan ve 13 yaşında bir kız çocuğa sahip olan Serkan Acar hayatının eşini buluncaya kadar yarışmaya devam edeceğini söyledi. Aradığı eşin kriterleriniTorbalılılara aktaran Acar “Evleneceğim kadın dürüst, sadakat sahibi, evinin kadını olabilecek ve en önemlisi beni mutlu edebilecek. Bu kriterleri taşıyan birisi ile evlenmek istiyorum. Bu nedenle televizyon programına katıldım.Katıldığım ilk programda da talihlilerim oldu. İnşallah kısa süre içinde aradığım eş adayı karşıma çıkar ve evlenirim” dedi. Televizyon programına çıkarak eş aramasının ne yakınlarından ne de Torbalı halkından hiçbir tepki almadığını aksine destek geldiğini sözlerine ekleyen Acar “Televizyona çıktıktan sonra işlerim için Torbalı’ya geldim. Burada insanların yoğun ilgisi ile karşılaştım. Yolda görenler beni televizyondan izlediklerini söylüyor. Bu da beni mutlu ediyor. Halkın desteğini almak da çok güzel” diye konuştu.

 

Serkan GÜNBAY

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web