Büyük Torbalı

Minik Çinar’in annesi 25 gündür kayip

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Minik Çinar’in annesi 25 gündür kayip
186 Görüntüleme
02 Eylül 2013 - 7:27
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

“Yüzügümü düzelttirecegim” diyerek evden çikan 18 yasindaki evli ve bir çocuk annesi Mine Deveci, tam 25 gündür kayip. Agabey Hüseyin Sinig, kardesinin hayatindan süphe duyduklarini belirtti.

ÖZBEY Mahallesi’nde ikamet eden Volkan Deveci’nin esi Mine Deveci, 8 Agustos tarihinden bu yana kayip. Bayram tatili için annesinin yanina giden evli ve bir çocuk annesi Mine Deveci, arife günü “Yüzügümü kuyumcuda düzeltecegim” diye çikip gittikten sonra bir daha kendisinden haber alinamadi. Ailenin, jandarma ve polise yaptigi kayip basvurulari sonuçsuz kaldi. Tam 25 gündür kendisinden haber alinamayan Mine Deveci’nin hayatindan süphe duyuluyor. Genç kadinin agabeyi Hüseyin Sinig, “Kardesimi hiçbir yerde bulamiyoruz. Gidebilecegi her yere baktik ama ne bir haber var ne de bir iz. Hayatindan süphe duyuyoruz” diye konustu.

25 GUNDUR KAYIP
ÇIFTÇILIK yapan 23 yasindaki Volkan Deveci, 2011 yilinda Ahmetli Köyü’nde ikamet eden 18 yasindaki Mine Sinig ile tanisti. Yaklasik 7 ay süren bu birlikteligin ardindan Volkan ve Mine evlenmeye karar verdi. Ikili, 2011 yilinda gerçeklestirilen dügün töreniyle hayatlarini birlestirdi. Mutlu bir evlilige imza atan Volkan ve Mine’nin, Çinar Berk isimli bir erkek çocugu dünyaya geldi. 10 aylik olan Çinar Berk, ailenin mutluluguna mutluluk katti. Mine ve oglu Çinar Berk, Ramazan Bayrami’ni annesinin yaninda geçirmek üzere Ahmetli Köyü’ne gitti. Arife günü ailesiyle birlikte alisverise çikan Mine Deveci, çocugunu annesine teslim ederek, “Yüzügümü kuyumcuda düzelttirecegim” dedi ve ayrildi. Saat 12.00 siralarinda annesinin yanindan ayrilan genç kadina bir daha ulasilamadi. Telefonlari kapali olan Mine’yi ne gören var ne de duyan.

“HAYATINDAN SUPHE DUYUYORUZ”
ESI kayip olan Volkan Deveci, tüm aramalarina ragmen esinin izine dahi rastlamadiklarini söyledi. 10 aylik bebegiyle bir basina kalan acili baba, esinin kayip oldugu bilgisini polise ve jandarmaya bildirdi. Aradan geçen üç haftalik süre zarfinda genç kadinin izine rastlanmadi. Volkan Deveci geçtigimiz günlerde, “Esime bir türlü ulasamiyoruz. Her yerde aradik, akrabalara ve arkadaslarina telefon açtik ama bir netice alamadik. Gidebilecegi her yere gittik ama esimden hiçbir iz yok” diye açiklama yapmisti. Bir açiklama da önceki gün Sinig Ailesi’nden geldi. Kizlarindan günlerdir haber alamadiklarini ifade eden agabey Hüseyin Sinig, “Kardesim günlerdir kayip. Artik hayatindan süphe duyuyoruz. Ölü ya ada diri bulunmasini istiyoruz. Perisan olduk” seklinde konustu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web