Büyük Torbalı

Belediye’de enerji toplantısı

Torbalı Belediyesi yeni imara açılan yerler, aydınlatma sorunları ve elektrik kablolarının yer altına alınması konusunda Gediz Bölge Koordinatörü Mehmet Şimşek ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda ileriye dönük hedefler ve çalışma planlarından söz edildi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Belediye’de enerji toplantısı
145 Görüntüleme
08 Kasım 2016 - 12:23
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

TORBALI Adnan Yaşar Görmez, ilçenin enerji ihtiyaçlarının karşılanması ve enerji yatırımları konusunda, TEDAŞ Gediz Bölge Koordinatörü Mehmet Şimşek, CHP Meclis Üyesi Halil Kabasakal ve Fen İşleri Müdürlüğü Elektrik Elektronik Mühendisi Hakan İşbilir’in de katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi. Torbalı’da yeni imara açılacak olan ve yeni oluşan yerleşim yerlerinin enerji ihtiyaçlarının karşılanması konusunda yapılacak yatırımlar görüşüldü. Hızlı büyüyen ve gelişen Torbalı’da her alanda olduğu gibi enerji ihtiyacının da artacak olması nedeniyle oldukça verimli geçen toplantıda genel aydınlatma sistemleri ile elektrik hatlarının yer altına alınma çalışmaları hakkında da oldukça verimli geçen görüş alışverişleri gerçekleşti.

KABLOLAR YER ALTINA

Son olarak Özbey Mahallesi’nde de çözülen imar sorunuyla birlikte ilçede çalışmalar daha da hızlandı. İmara açılan yerlerin su ve elektrik ihtiyaçlarının da önceden giderilmesi için bir dizi çalışma gerçekleşti. Bu bağlamda Gediz Bölge Koordinatörü Mehmet Şimşek’i ağırlayan Torbalı Belediyesi yetkilileri, çeşitli konularda Şimşek’le görüş alış verişinde bulundu. İlçede yaşanan çeşitli sıkıntıların da dile getirildiği toplantıda özellikle sokak aydınlatmaları konusundaki şikayet ve sıkıntılar birinci ağızdan Koordinatör Şimşek’e iletildi. Öte yandan görüntü kirliliği ve arızaların önüne geçilmesi için elektrik hatlarının yer altına alınması için de belediye tarafından talep edildi.

KARANLIK SOKAKLAR AYDINLANACAK

Kabloların yer altına alınması durumunda büyük bir projeyi hayata geçirmiş olacak olan Gediz Elektrik A.Ş özellikle sokak aydınlatmalarında yaşanan sıkıntılar için düğmeye basacak. Atatürk, Muratbey, Torbalı ve Tepeköy mahallelerinde zaman zaman yaşanan aydınlatma sorunlarının giderilecek olması bölge sakinlerini sevindirdi. Her yönüyle verimli geçen toplantının zaman zaman devam edeceği de ifade edildi. Periyodik aralıklarla ilçeye gelecek olan Şimşek, aldığı notları ilerleyen günlerde ekibiyle değerlendirecek. İbrahim DANIŞ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web