Büyük Torbalı

Kocaoğlu’ndan suya zam sinyali

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, suya enflasyon oranında zam yapılacağını belirterek, bunun kaçınılmaz olduğunu söyledi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Kocaoğlu’ndan suya zam sinyali
289 Görüntüleme
10 Ekim 2017 - 13:14
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Kocaoğlu başkanlığında yapılan İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ekim ayı toplantısında konuşan AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, güncel verilere göre İzmir’de üretilen 207 milyon 396 bin metreküp suyun 63 milyon 263 bin metreküpünün yani yüzde 30,51’inin kayıp nedeniyle yok olduğunu söyledi. Doğan, “Merak ediyoruz acaba bu sene de yaşanan onca şikayetin üstüne yine bir zamla mı karşılaşacağız? İZSU, bütçe açığını zamla kapatır hale geldi” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Enflasyon oranında zam yapılacaktır, kaçınılmazdır” ifadelerini kullandı.

‘BENİTELEFERİĞİM VAR!’ 

Toplantıda AK Partili Ali Kökoğuz da ulaşımla ilgili eleştirilerini sıraladı. Kökoğuz, “İzmir’in felç ve kangren olan ulaşım sorununa değinmek istiyorum. Bu sorun gün geçtikçe büyümektedir. İnsanlarımız trafikte saatlerce zaman kaybediyor” ifadelerini kullandı. Kökoğuz’a cevap veren Başkan Kocaoğlu, “Benim evimden belediyeye teleferiğim var. Onunla geliyorum. Sanki farklı dünyada yaşıyoruz” deyince Kökoğuz, “Sizin lüks bir makam aracınız var” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web