Büyük Torbalı

Eğitimde ‘Kayra’ modeli

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Eğitimde ‘Kayra’ modeli
2.160 Görüntüleme
01 Haziran 2015 - 8:31
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Genç eğitimci Kayra Gülsüm Sabas, eğitime büyük bir yatırım yaparak 3 farklı binada hizmet verecek. 1’i Ayrancılar’da olmak üzere toplam 3 binada 1100’ün üzerinde öğrenci eğitim görecek.

TÜRKİYE’DE okullaşma oranları, okul öncesi eğitime verilen önem giderek artarken, Torbalı’da da gerek devlet gerekse özel kurumlar bu alanda büyük yatırımlara imza atıyor. Bu alanda en büyük yatırım ise başarılı eğitimci Kayra Gülsüm Sabas’dan geliyor. 2 yıl önce eğitim camiasında Kayrasu Anaokulu ile boy gösteren başarılı eğitimci, 1 yıllık aranın ardından büyük yatırımlarla yeniden piyasaya geri dönüş yaptı. Kayra Çocuk Akademisi adıyla yoluna devam eden Kayra Gülsüm Sabas, Ayrancılar’da 3 katlı 1000 metrekare büyüklükteki yeni eğitim binasını hizmete açtı. Ayrıca, Torbalı’da sadece 2 yaş grubu için yeni bir okul açılacak bu kendi alanında tek olacak. Yine ilçe merkezinde 8 katlı ve 1500 metrekare büyüklüğünde bir anaokulu açılacak.

CUMARTESİ GÜNLERİ OYUN GRUBU

Okul öncesi eğitim, insan gelişiminin en hızlı ve en duyarlı dönemini oluştururken, yaşamın ilk yıllarında alınan eğitimin ve geçirilen deneyimlerin, ileri yaşlardaki öğrenme yeteneği ve gelecekteki başarı üzerinde de önemli etkileri oluyor. Bu konunun bilincinde olarak eğitim veren Kayra Çocuk Akademisi, her yaş grubuna yönelik çalışmalarıyla da dikkat çekiyor. Ayrancılar’daki eğitim merkezinde 3 farklı hizmet sunulacak. 3 katlı binanın 1. katı kreş, 2. katı anaokulu, 3. katı ise çocuk kulübü olarak hizmet verecek. Torbalı ve Ayrancılar’da bir ilke imza atacaklarını da kaydeden Kayra Gülsüm Sabas, çalışan velilerin Cumartesi günü çocuklarını nereye bırakacakları derdine de son vereceklerini söyledi. Sabas: “Bir ilke imza atıp Cumartesi günleri de hizmet vereceğiz. Çocukları, bilgisayar, televizyon ortamından kurtarıp burada oyunlar oynayıp yeni şeyler öğreteceğiz” dedi.

AYRANCILAR’A BÜYÜK YATIRIM

Bu hafta ile birlikte yaz okulu olarak eğitim öğretime başlayacaklarını dile getiren Kayra Gülsüm Sabas, Ayrancılar’daki eğitim kurumunun 250 öğrenci kapasiteli olduğunu kaydetti. Aynı binanın 3. katında yer alan çocuk kulübü hakkında da bilgi veren Sabas: “Burası bir nevi etüt merkezi hizmeti verecek. 14 yaş grubuna kadar öğrencilerimiz, burada hem ödevlerini yapacak hem de boş zamanlarını kaliteli bir şekilde değerlendirecek. Torbalı’da da yine bir ilki gerçekleştirerek, tamamen 0-2 yaş grubu öğrencilerinin olduğu bir kreş açacağız. Sadece 0-2 yaş grubunun yer alacağı bu binada 150 öğrenci eğitim görecek. Yaş gruplarını birbirinden ayırarak, daha kaliteli bir eğitim sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

700 KİŞİLİK MERKEZ BİNA

Torbalı için büyük bir projelerinin olduğunun altını çizen başarılı eğitimci, Eylül ayında büyük bir binada hizmet vermeye başlayacaklarını söyledi. 8 katlı ve 1500 metrekare büyüklükteki bu binada 700 öğrencinin aynı anda eğitim göreceğini ifade eden Sabas: “3-6 yaş grubumuz için anaokulu, 14 yaş grubuna kadar da çocuk kulübümüz faaliyet gösterecek. Bütün öğrencilerimiz üniformalı olacak. Bu sayede velilerin, ‘her gün ne giydireceğiz’ telaşına son vereceğiz. Eğitimde komple bir hizmet sunmak için yola çıktık. Büyük yatırımlar yaparak, eğitime damga vurmak istiyoruz. Kayra Çocuk Akademisi olarak hedefimiz eğitimde markalaşmak” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web