Büyük Torbalı

­­Mag­­dur 2 ai­­le­­nin yar­­dim ­­çig­­li­­gi­­ni Di­­ya­­net duy­­du

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
­­Mag­­dur 2 ai­­le­­nin yar­­dim ­­çig­­li­­gi­­ni Di­­ya­­net duy­­du
873 Görüntüleme
17 Temmuz 2013 - 8:30
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Geç­­ti­­gi­­miz haf­­ta ga­­ze­­te­­mi­­zin gün­­de­­me ge­­tir­­mis ol­­du­­gu yan­­gin­­dan son­­ra di­­sa­­ri­­dan ka­­lan ai­­le ve ço­­cuk­­la­­ri­­na hur­­da sa­­ta­­rak bak­­mak zo­­run­­da ka­­lan an­­ne­­nin dra­­mi ses ge­­tir­­di. Tür­­ki­­ye Di­­ya­­net Vak­­fi Tor­­ba­­li Su­­be­­si, bu iki ai­­le­­yi zi­­ya­­ret edip yar­­dim­­da bu­­lun­­du.

­­GEÇ­­TI­­GI­­MIZ haf­­ta ga­­ze­­te­­miz­­de ‘Yü­­rek Bur­­kan dram’ ile ‘Ye­­ni do­­gan be­­bek ile di­­sa­­ri­­da kal­­di­­lar’ ha­­be­­ri ya­­yin­­lan­­dik­­tan son­­ra Tür­­ki­­ye Di­­ya­­net Vak­­fi Tor­­ba­­li Su­­be­­si her iki ai­­le­­ye de mad­­di des­­tek­­te bu­­lun­­du. Tür­­ki­­ye Di­­ya­­net Vak­­fi Tor­­ba­­li Su­­be­­si yet­­ki­­li­­le­­ri ön­­ce­­ki gün her iki ai­­le­­yi zi­­ya­­ret ede­­rek bil­­gi al­­di. Ali­­nan bil­­gi­­ler dog­­rul­­tu­­sun­­da yet­­ki­­li­­ler ai­­le­­ye yar­­dim ya­­pil­­ma­­si ko­­nu­­sun­­da ge­­rek­­li bil­­gi ve ra­­por­­la­­ri Tür­­ki­­ye Di­­ya­­net Vak­­fi Tor­­ba­­li Su­­be­­si So­­rum­­lu­­su ve Il­­çe Müf­­tü­­sü Mus­­ta­­fa Ay­­dos­­’a sun­­du­­lar. Ay­­dos, ai­­le­­le­­re ya­­pil­­ma­­si ge­­re­­ken mad­­di yar­­di­­min bas­­la­­til­­ma­­si ta­­li­­ma­­ti­­ni ve­­re­­rek ai­­le­­le­­re bas­­lan­­giç iti­­ba­­riy­­la top­­lam­­da dört yüz el­­li li­­ra ba­­gis yap­­ti.

­­­­I­­KI AI­­LE, IKI DRAM
­­GEÇ­­TI­­GI­­MIZ haf­­ta ga­­ze­­te­­miz­­de gün­­de­­me ge­­tir­­di­­gi­­miz her iki dram da yü­­rek bur­­ku­­yor. Sa­­rar ve Sa­­vas ai­­le­­le­­ri yar­­dim bek­­li­­yor. Tor­­ba­­li Ma­­hal­­le­­si Ay­­kent Si­­te­­si’n­­de ya­­sa­­yan Sa­­rar ai­­le­­si­­nin re­­i­­si olan 60 ya­­sin­­da­­ki Ay­­han Sa­­rar, 3 ço­­cu­­gu ve esi ile bir­­lik­­te ya­­sam mü­­ca­­de­­le­­si ve­­ri­­yor. Esi Eb­­ru Sa­­rar ile bir­­lik­­te ya­­sa­­yan Ay­­han Sa­­rar, geç­­ti­­gi­­miz yil Kur­­ban Bay­­ra­­mi’n­­da ani­­den se­­ker has­­ta­­li­­gi­­na ya­­ka­­lan­­ ve  kis­­mi felç geçirdi. Sag ba­­ca­­gi ile sag ko­­lu­­nu kul­­la­­na­­ma­­yan Ay­­han Sa­­rar ko­­nus­­mak­­ta da zor­­luk çe­­ki­­yor. An­­ne Eb­­ru Sa­­rar ise ai­­le­­nin mad­­di ge­­li­­ri­­ni çöp­­ler­­den top­­la­­di­­gi hur­­da­­la­­ri sa­­ta­­rak sag­­li­­yor. Bir di­­ger dram da Ça­­pak’­­ta ya­­sa­­ni­­yor. Ali-­­Ha­­ti­­ce Sa­­vas çif­­ti­­nin ev­­le­­ri kü­­le dön­­me­­si­­nin ar­­din­­dan ai­­le­­nin ha­­ya­­ti dar­­ma­­da­­gin ol­­du. Bü­­tün es­­ya­­la­­ri ya­­nan ai­­le kom­­su­­la­­ri ve ma­­hal­­le muh­­ta­­ri Ali Ay­­din sa­­ye­­sin­­de ha­­ya­­ta tu­­tun­­du. Ai­­le­­nin Na­­zi­­fe (8), Ali Os­­man (4) ve 20 gün­­lük Es­­nem Ni­­sa isim­­li 3 ço­­cu­­gu bu­­lu­­nu­­yor. Sa­­vas çif­­ti­­ne be­­le­­di­­ye ta­­ra­­fin­­dan çi­­men­­to ve kum gi­­bi ba­­zi yar­­dim­­lar ya­­pil­­ma­­si­­na rag­­men ai­­le bir tür­­lü ev­­le­­ri­­ni yap­­ti­­ra­­ma­­di.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web