Büyük Torbalı

­Mi­a­di­ni dol­du­ran bi­na­nin ­ye­ri­ne ye­ni­si ya­pi­la­cak

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
­Mi­a­di­ni dol­du­ran bi­na­nin ­ye­ri­ne ye­ni­si ya­pi­la­cak
867 Görüntüleme
21 Haziran 2013 - 8:34
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

1950 yi­lin­da ya­pi­lan es­ki bo­ga ba­ri­na­gi, kep­çe­ler­le yi­kil­di. Gi­da, Ta­rim ve Hay­van­ci­lik Mü­dür­lü­gü, yi­ki­lan bi­na­nin ye­ri­ne 3 kat­li ek hiz­met bi­na­si ya­pa­cak.

­GI­DA, Ta­rim ve Hay­van­ci­lik Mü­dür­lü­gü ar­sa­sin­da bu­lu­nan es­ki bo­ga ba­ri­na­gi, dün kep­çe­ler­le yi­kil­di. 1950 yi­lin­da ya­pi­lan ve yi­kil­ma­ya yüz tut­mus olan bi­na­nin ye­ri­ne ise ye­ni bir ek hiz­met bi­na­si ya­pi­la­cak. 3 kat­li ola­rak ya­pi­la­cak olan bi­na, ku­ru­mu bü­yük öl­çü­de ra­hat­la­ta­cak ve ku­ru­ma ait ba­zi bi­rim­ler bu ye­ni bi­na­da hiz­met ve­re­cek. Ye­ni ya­pi­la­cak ek hiz­met bi­na­si, ku­rul­du­gu ta­rih­ten bu ya­na ilk kez geç­ti­gi­miz yil ona­ri­lan ve bas­tan asa­gi de­gis­ti­ri­len mev­cut hiz­met bi­na­si­ni bü­yük öl­çü­de ra­hat­la­ta­cak. Ilçe Tarim Müdürü Kenan Uyar proje hakkinda bilgi verdi.

­EK BI­NA 500 BIN TL’­YE MAL OLA­CAK
1950 yi­lin­dan ön­ce ya­pi­lan Gi­da, Ta­rim ve Hay­van­ci­lik Mü­dür­lü­gü bi­na­si, o ta­rih­ten bu­gü­ne ka­dar hiç ona­rim yü­zü gör­me­mis­ti. Ba­kim­siz­lik­tan do­la­yi kö­tü bir gö­rün­tü olus­tur­ma­ya bas­la­yan bi­na, Ta­rim Mü­dü­rü Ke­nan Uyar­’in gi­ri­sim­le­ri ne­ti­ce­sin­de geç­ti­gi­miz yil ona­ril­di ve bas­tan asa­gi de­gis­ti­ril­di. Ka­pi­la­rin­dan pen­ce­re­le­ri­ne, yer dö­se­me­le­rin­den oda­la­ri­na ka­dar bas­tan asa­gi de­gis­ti­ri­len bi­na, mo­dern bir gö­rü­nü­me ka­vus­tu. 10 bi­nin üze­rin­de çift­çi­ye hiz­met ve­ren ku­rum için sim­di de ek bi­na ya­pi­la­cak. Ye­ni ya­pi­la­cak olan ek hiz­met bi­na­si, 300 met­re­ka­re üze­ri­ne ya­pi­la­cak ve top­lam­da 500 bin li­ra­ya mal ola­cak. Ye­ni ya­pi­la­cak olan bi­na­da so­guk ha­va de­po­su ve ba­zi bi­rim­ler hiz­met ve­re­cek. Donanimli bina, bölgede bir olacak.

­DA­HA IYI HIZ­MET VE­RI­LE­CEK

KU­RUM ara­zi­si içe­ri­sin­de bu­lu­nan es­ki bo­ga ba­ri­na­gi­nin ye­ri­ne ya­pi­la­cak olan ek bi­na için dün düg­me­ye ba­sil­di ve mi­a­di­ni dol­du­ran ya­pi kep­çe­ler­le yi­kil­di. Planp­ro­je­si önü­müz­de­ki gün­ler­de ha­zir­la­na­cak olan ek bi­na­nin çift­çi­le­re bü­yük fay­da sag­la­ya­ca­gi­ni söy­le­yen Gi­da, Ta­rim ve Hay­van­ci­lik Mü­dü­rü Ke­nen Uyar, “Bu bi­na ar­tik mi­a­di­ni dol­dur­du ve za­ten hiz­met ver­me­yen bir ya­piy­di. Bu­nu de­ger­len­dir­mek is­te­dik ve ye­ri­ne ye­ni bir bi­na ya­pa­ca­giz. Böy­le­lik­le çift­çi­le­ri­mi­ze da­ha iyi hiz­met ve­re­ce­giz. Ek bi­na­nin ya­pi­mi­na önü­müz­de­ki ay­lar­da bas­la­na­cak” seklinde konusarak bilgi verdi.

­

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web