Büyük Torbalı

­Ö­de­mis-­Ki­raz ve Bey­dag­li­lar der­ne­gi kur­du, kong­re­yi yap­ti

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
­Ö­de­mis-­Ki­raz ve Bey­dag­li­lar der­ne­gi kur­du, kong­re­yi yap­ti
919 Görüntüleme
08 Mart 2013 - 7:27
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Öde­mis, Ki­raz ve Bey­dag Der­ne­gi, ön­ce­ki gün ge­nel ku­ru­lu­nu ger­çek­les­tir­di. Tor­ba­li Be­le­di­ye­si Top­lan­ti Sa­lo­nu’n­da dü­zen­le­nen ge­nel ku­rul­da Ser­dar Al­kan bas­kan­li­ga se­çil­di.

­ÖN­CE­KI gün Tor­ba­li Be­le­di­ye Top­lan­ti Sa­lo­nu’n­da dü­zen­le­nen der­nek bas­ka­ni se­çi­min­de, Öde­mis­Ki­raz ve Bey­dag Der­ne­gi’­nin bas­kan se­çi­mi ya­pil­di. Se­çi­me tek aday ola­rak gi­ren Ser­dar Al­kan, der­nek bas­ka­ni se­çil­di. Ön­ce­ki gün ya­pi­lan se­çi­me yak­la­sik 100 der­nek üye­si ka­til­di. Tor­ba­li’­da yak­la­sik 8 bin hem­se­hri­nin bu­lun­du­gu bil­di­ril­di. Es­naf kim­li­gi ile de taninan Ser­dar Al­kan, ya­pi­la­cak olan pro­je­le­ri­ni an­lat­ti. Se­çim son­ra­sin­da Tor­ba­li’­da hemse­hrileriyle bu­lus­tuklari ve ay­ni ça­ti al­tin­da bu­lun­duk­la­ri için çok mut­lu ol­duk­la­ri­ni bil­di­ren Al­kan, ki­sa sü­re içe­ri­sin­de fa­a­li­yet­le­ri­ne bas­la­ya­cak­la­ri­ni ve der­ne­klerinin önü­müz­de­ki gün­ler­de res­mi­ye­te ka­vu­sa­ca­gi­ni bil­dir­di.
­SER­DAR AL­KAN BAS­KAN OL­DU
­Ö­DE­MIS, Ki­raz ve Bey­dag Der­ne­gi, ön­ce­ki gün bas­ka­ni­ni seç­ti. Der­nek Bas­ka­ni Ser­dar Al­kan ile bir­lik­te 10 yö­ne­tim ku­ru­lu ve 10 ki­si için ye­dek lis­te ile se­çim ya­pil­di. Bas­kan Yar­dim­ci­li­gi gö­re­vi­ni ise Eray Boz üst­len­di. Ilk se­çim­de ka­ti­li­min ol­duk­ça faz­la ol­du­gu gö­rü­lür­ken, çok sa­yi­da hem­se­hri­ ye­ni bas­kan­lari­ni teb­rik et­ti­. Tor­ba­li’­da ak­tif bir rol ala­cak­la­ri­ni ve he­def­le­ri­nin hem­seh­ri­le­ri­ne mad­di ve ma­ne­vi ola­rak yar­dim­da bu­lu­nmayi hedeflediklerini belirttiler. Öde­mis­Ki­raz ve Bey­dag Der­ne­gi yö­ne­ti­mi, ça­lis­ma­la­rin en ki­sa sü­re bas­la­ya­ca­gi­ni ve Tor­ba­li’­da ak­tif rol ala­cak­la­ri­ni da bil­dir­di­ler. Dü­zen­le­nen ilk se­çi­me ka­ti­lan va­tan­das­la­rin­ da fi­kir­le­ri ali­na­rak or­tak bir yol ha­ri­tasi çi­zil­di.

“8 BIN HEM­SE­RI­MIZ VAR”
­TOR­BA­LI’­DA ye­ni der­nek­ler açil­ma­ya de­vam edi­yor. Bun­la­rin bir ta­ne­si de ön­ce­ki gün seçimi yapilan Öde­mis­Ki­raz ve Bey­dag Der­ne­gi ol­du. Se­çim­de hemsehrileriyle bir arada ol­ma­nin mut­lu­lu­gu içe­ri­sin­de olduk­la­ri­ni ifa­de eden Al­kan, ki­sa bir sü­re içe­ri­sin­de fa­a­li­yet­le­ri­ne bas­la­ya­cak­la­ri­ni bil­dir­di. Yak­la­sik 100 va­tan­da­sin ka­til­di­gi se­çim son­ra­sin­da ta­nis­ma ve kay­nas­ma ko­nus­masi ya­pan Al­kan, “Ye­ni der­ne­gi­mi­zin ilk se­çi­mi­ni ger­çek­les­tir­dik. Biz­le­ri se­çen dost­la­ri­mi­za ve ar­ka­das­la­ri­mi­za te­sek­kür ede­riz. Der­ne­gi aç­ma­mi­zin ama­ci, Tor­ba­li’­da bu­lu­nan yak­la­sik 8 bin hem­se­hri­mi­zi ay­ni ça­ti al­tin­da top­la­yip mad­di ve ma­ne­vi yar­dim­las­mak­tir. Ina­ni­yo­ruz ki en ki­sa sü­re­de Tor­ba­li’­nin en ak­tif der­ne­gi ola­ca­giz. Za­man za­man il­çe­de et­kin­lik­ler­ dü­zen­le­meyi de düsünüyoruz” sek­lin­de ko­nus­tu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web