Büyük Torbalı

­Pat­ron, in­sa­at is­çi­le­ri­ni ‘­NEY’ ILE MO­TI­VE EDI­YOR

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
­Pat­ron, in­sa­at is­çi­le­ri­ni ‘­NEY’ ILE MO­TI­VE EDI­YOR
1.014 Görüntüleme
21 Haziran 2013 - 8:33
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

In­sa­at sek­tö­rü­nün ön­de ge­len fir­ma­la­rin­dan Ekip Ya­pi In­sa­at­’in sa­hi­bi Ruç­han Abay­li, her gün in­sa­at ala­ni­na gi­de­rek is­çi­le­re ney zi­ya­fe­ti çe­ki­yor

­IL­ÇE­DE in­sa­at sek­tö­rü­nün ön­de ge­len fir­ma­la­rin­dan Ekip Ya­pi In­sa­at, hiz­la ge­lis­me­ye de­vam edi­yor. In­sa­at sek­tö­rü­ne fark­li bir so­luk ge­ti­ren Ekip Ya­pi In­sa­at­’in sa­hi­bi Ruç­han Abay­li’­nin is­çi­le­ri­ni mo­ti­ve edis sek­li ile de çok ko­nu­su­la­cak. Geç­ti­gi­miz ay­lar­da Na­ci Tun­cer Bul­va­ri üze­rin­de ye­ni in­sa­a­ti­na bas­la­yan Abay­li, is­çi­le­ri­ni ney üf­le­ye­rek mo­ti­ve edi­yor. Gü­nün fark­li sa­at­le­rin­de is­çi­le­ri­ne ney zi­ya­fe­ti su­nan Abay­li, bu du­rum­dan ken­di­si­nin ve is­çi­le­ri­nin çok mem­nun ol­du­gu­nu söy­le­di.

“­HER GUN NEY UF­LU­YO­RUM”
­E­KIP Ya­pi In­sa­at fir­ma­si­nin sa­hi­bi Ruç­han Abay­li, is­çi­le­ri­nin mo­ti­vas­yo­nu­na çok önem ver­di­gi­ni söy­le­di. Or­ta­ya iyi bir eser çik­ma­si için is­çi­le­rin mut­lu ol­ma­si ge­rek­ti­gi­ni söy­le­yen Abay­li, her sey­den ön­ce is­çi­le­ri­ni dü­sün­dü­gü­nü söy­le­di. Na­ci Tun­cer Bul­va­ri üze­rin­de 3. in­sa­a­ti­nin ça­lis­ma­la­ri­ni sür­dü­ren Abay­li, ça­li­san is­çi­le­re çok önem ver­di­gi­ni ve bu­nu da fark­li se­kil­ler­de or­ta­ya koy­du­gu­nu ifa­de et­ti. Abay­li, “U­zun sü­re­dir ney üf­lü­yo­rum. Ar­tik ev­de de­gil de is ye­rim­de üf­le­me­ye ka­rar ver­dim. In­sa­at ala­ni­na ge­le­rek is­çi­le­ri­mi­ze ney üf­lü­yo­rum. Gün bo­yu yo­ru­lan emek­çi­le­ri­miz se­ve­rek din­li­yor­lar. Bu on­la­ra mo­ti­vas­yon ol­du. Ar­tik her gün in­sa­at ala­ni­na gi­de­rek ney üf­lü­yo­rum” di­ye ko­nus­tu.

­NEY UFLEMEYI 1 YIL ÖN­CE ÖG­REN­DI

KEN­DI sek­tö­rün­de çok ba­sa­ri­li olan Ekip Ya­pi In­sa­at­’in sa­hi­bi Ruç­han Abay­li, 1 yil­dir ney üf­le­di­gi­ni söy­le­di. 1 yil ön­ce ney enst­rü­ma­ni­na me­rak sal­di­gi­ni söy­le­yen Abay­li, “Geç­ti­gi­miz yil me­rak sal­di­gim ney­’i ar­tik ken­dim ra­hat­lik­la üf­lü­yo­rum. Ma­ne­vi de­ge­ri olan bir mü­zik ale­ti… In­sa­ni bam­bas­ka bir dün­ya­ya gö­tü­rü­yor. Bu ka­dar de­ger­li bir ale­ti per­so­ne­li­min de ta­ni­ma­si­ni is­te­dim. Ina­ni­yo­rum ki ya­kin­da on­la­rin için­den de ney çal­mak is­te­yen­ler çi­ka­cak­tir” sek­lin­de ko­nus­tu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web