Büyük Torbalı

00:00 eylemi

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
00:00 eylemi
169 Görüntüleme
14 Temmuz 2011 - 21:28
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Kapanma saatlerine tepki gösteren isletme sahipleri, Belediye Baskani’na bu karari degistirmesi talebinde bulundu. Eylem nedeniyle meydan trafigi bir süre aksadi.

ILÇEDE faaliyet gösteren birahanecilerden bazilari, dün eylem yapti. Belediye Meydani’nda bir araya gelen birahaneciler, yol kapatma eyleminde bulundu. Kapanma saatlerine tepki gösteren isletme sahipleri, Belediye Baskani’na bu karari degistirmesi talebinde bulundu. Isveren ve isçilerin yer aldigi eylem nedeniyle trafik bir süre aksadi. Dakikalar süren eylem polislerin müdahalesi ile büyümeden önlendi. Isletme sahipleri aksam saatlerinde ise Belediye Baskani Ismail Uygur ile bir araya gelerek konuyu görüsme firsati buldu.

MAGDURIYETIMIZ GIDERILSIN

ILÇEDEKI gece hayatinin en hareketli mekanlari olan birahaneciler oldukça dertli. Aksam karanligindan sonra isleri açilan ve müsteri potansiyeli artan birahaneciler, kapanis saatinin 12.00 olmasina tepki gösterdi. Labella Bar’in sahibi Haci Hüseyin Yorgun idaresindeki isletme sahipleri ve çalisanlari yolu trafige kapatti. Eylemin Persembe gününe denk gelmesi nedeniyle trafikte büyük bir tikaniklik meydana geldi. Isletmelerinin faaliyet saatini daha ileriye tasinmasi gerektigini belirten Yorgun: “Kahvehaneler bile saat 01:00’e kadar çalisiyor. Ancak biz saat 12:00’de isletmemizi kapatmak zorunda kaliyoruz. Bizim islerimiz zaten o saatten sonra artiyor. Kapanis saatlerinin degistirilerek 03.00’e alinmasini istiyoruz. Magduriyetimizin giderilmesini istiyoruz” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web