Büyük Torbalı

1000 kişilik tribün!

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
1000 kişilik tribün!
1.967 Görüntüleme
10 Nisan 2015 - 8:30
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Yedi Eylül Stadyumu, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından tadilata alınacak. 1000 kişilik tribün yapılacak, koşu pisti düzenlenecek ve soyunma odaları elden geçirilecek.

TORBALISPOR’UN maçlarını oynadığı Yedi Eylül Stadyumu’nda önümüzdeki aylarda kapsamlı bir çalışma yapılacak. 2014-2015 futbol sezonu öncesinde yapılan çalışma ile sahanın zemini tamamen yenilendi ve suni çim döşendi. Dünya standartlarına kavuşturulan saha zemininden sonra diğer bölgelerde de önemli değişiklikler yapılacak. Önceki gün Torbalı’ya gelen İzmir İl Gençlik ve Spor Müdürü Ali Osman Tatlısu, Yedi Eylül Stadyumu’nda da bir dizi incelemelerde bulundu. Saha zeminini oldukça beğenen Tatlısu, stadyumun diğer bölgelerinde de yeni çalışmalar yapacaklarını ve ilçeye modern bir saha kazandıracaklarını belirtti.

SUNİ ÇİM DÖŞENDİ

Uzun yıllardır Torbalıspor ve Çaybaşıspor’un maçlarına ev sahipliği yapan Yedi Eylül Stadyumu, aynı zamanda 23 Nisan ve 19 Mayıs tarihlerinde yapılan ulusal bayramlarda da kullanılıyordu. Bazı konserlerinde gerçekleştirildiği stadyum, özellikle geçtiğimiz yıllarda bozuk zemini ile dikkat çekiyordu. Futbol takımlarının büyük zorluklar yaşadığı çim zemin, sezon başında tamamen söküldü. Zemin düzeltildikten sonra suni çim ile döşendi. Yaklaşık 1 ay devam eden çalışmalar neticesinde, zemin dünya standartlarına getirildi. Suni çim ile modern bir zemine kavuşan Yedi Eylül Stadyumu’nda maçlarını yapan Kırmızı Beyazlı takımın bu sezonki başarılı performansında da önemli bir yere sahip.

MİSAFİR TARAFTARA TRİBÜN

Yüz binlerce lira harcanarak yenilenen stadyumda geçtiğimiz yıllarda da tribün yeniden yapılmış, koltuklar döşenmiş ve üstü de kapanmıştı. Önceki gün ilçeye gelen İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, Torbalı Gençlik ve Spor Müdürü Osman Kurt ile birlikte stadyumu inceledi. Yapılan incelemeler sonrasında rakip takım taraftarları için stadyumda 1000 kişilik yeni bir tribün yapılmasına karar verildi. Mevcut tribünlerin üstünde de açık kalan kısımlar tamamen kapatılacak. Öte yandan, sahanın etrafında 400 metre uzunluğunda bir koşu pisti yapılacak. Soyunma odaları, hakem odaları ve tuvaletler ile duş odaları da tadilat programına alındı.

GÖKHAN YALKALK

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web