Büyük Torbalı

Daşdan yeniden başkan seçildi

Torbalı Anadolu Alevileri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin yeni başkanı Naci Daşdan seçildi. Daha önce de derneğin başkanlık görevini yürüten Daşdan, birlik beraberlik mesajı verdi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Daşdan yeniden başkan seçildi
127 Görüntüleme
18 Nisan 2019 - 10:40
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

TORBALI’DA örgütlü sivil toplum anlayışının gelişmesi adına yapılan düzenlemelerle toplumsal dayanışmadan insani yardıma çok sayıda alanda faaliyet gösteren derneklerin sayısı bir yandan hızla artarken, mevcut dernekler de aktif çalışmalarına devam ediyor. İlçede 2011 yılında kurulan Torbalı Anadolu Alevileri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yönetiminde değişikliğe gidildi. Yeni dernek başkanı ve yönetim kurulu bir hafta içerisinde ilerleyen dönemler için programlarını hazırlayarak faaliyetlerine devam edecek.

DAŞDAN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Torbalı Anadolu Alevileri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği üyeleri önceki gün günü olağan genel kurulunu yaptı. Genel kurulda dernekte geçtiğimiz dönemlerde Başkanlık yapmış olan Naci Daşdan, yeniden başkan seçildi. Daşdan derneğin yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldiği toplantısında görev dağılımını yaptı.

DERNEK BAŞKANI KONUŞMA YAPTI

Yeni Dernek Başkanı birlik beraberlik mesajı vererek, “Hizmet yarışında bayrağı teslim aldığımız bir önceki yönetici canlarımıza teşekkür ediyorum. Çok olumlu hizmetlerde bulundular. Rıza gösterip, onlardan razı olduk. Yönetimimiz derneğimizin tüzüğü doğrultusunda, üyelerimize ve üyelerimiz dışındaki tüm Alevilere ve alevi yaşam felsefesi içinde bulunan tüm dostlarımıza gerekli hizmetleri itinayla herhangi bir ayrım göstermeksizin sunacaktır. Hizmet alanımızda olan Torbalı Aşık Mahzuni Şerif Cem ve Kültürevi hizmetlerini var olandan daha bir üst seviyeye taşımak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Tüm canlarımızı ve dostlarımızı el ve gönül birliği içinde Cemevi hizmetine bekliyoruz. Amacımız bir olmak, iri olmak ve diri olmaktır. Yönetimimizde görev bölümünü yaptık. Bir hafta sonra da üç aylık, altı aylık ve bir yıllık programımızı yaparak bu program doğrultusunda hizmet üreteceğiz” ifadelerini kullandı.

YASİNGÜLCÜ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web