Büyük Torbalı

Esnaftan babalar gibi kampanya

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Esnaftan babalar gibi kampanya
207 Görüntüleme
15 Haziran 2010 - 21:43
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

21 Haziran’da kutlanan Babalar Günü öncesi hareketlilik basladi. Torbalili esnaflar da ‘Babama ne alsam’ diye düsünenler için alternatif kampanyalar baslatti
PIYASADA haftasonu kutlanacak Babalar Günü için hareketlilik yasanirken Torbali esnaflari da özel kampanyalar baslatti. Babalar günü Türkiye dahil olmak üzere pek çok ülkede her yil Haziran ayinin 3. Pazar günü kutlanan özel bir gün. Bu özel günde babaniza en iyi hediyeyi alabileceginiz ma-gazalar birbirinden farkli indirimli fiyatlariyla müsterilerini cezbediyor. Parfümden gözlüge giyimden ayakkabiya kadar farkli alanlarda indirime giren magazalar çesitli indirimler sunuyor.

BABASINI SICAKTAN KORUMAK ISTEYENLERE

BABALAR Günü’ne özel kampanya düzenleyen magazalardan olan  LCWaikiki’den ‘babaniza sapka hediye’ kampanyasi kapsaminda 20 Haziran tarihine kadar LCWaikiki Magazalari’ndan yetiskin erkek grubu ürünlerinden yapilan 40 TL’lik alisverislere 10 TL degerinde sapka hediye ediyor. Yazin kavurucu sicagindan korunmak için serin ve kaliteli sapkasi ile müsterilerinden yogun ilgi görüyor. Uygun ve kaliteli ürünleriyle Babalar gününe özel bir çok ürünlerini hizmete sunan magaza  Ayri-ca Maximum’a 4 taksit firsati sunulmakta.

BABALARA ‘GÖZU’ GIBI BAKANLAR

YILIN sadece bir günü kutlanan Babalar Günü’nde babasina en iyi sürprizleri hazirlamak isteyen müsterilerine bir diger özel kampanya da Elbir Optik’ten geldi. Bütün günes gözlüklerinde yüzde 50’ye varan kampanyalarla bir çok modelde müsterilerine cazip fiyatlar sunuyor. Elbir Optik’in sahibi Salih Dörtbudak: “Bütün babalar bizim için degerlidir. Böyle özel bir günde biz de özel bir kampanya baslattik. Özellikle gözlük piyasasinin en hareketli gün-lerinde uygun fiyatlar ve kampanyalarla müsterilerimizin hizmetindeyiz” dedi. Elbir Optik ayrica  Babalar Günü’ne özel bütün günes gözlüklerinde 6 ile 12 taksit imkanlari ile müsterilerine kolay alisveris imkani sagliyor.

NAKITTE YUZDE 50 INDIRIM

TRENDLERI takip etmek isteyenlerin ilk tercihlerinden Rodin Hills Babalar Gününe özel kampanyasi ile hediye alisverisini çok kolaylastiriyor. Günlük giyimde gençlerin vazgeçilmez markasi olan Rodin Hills her yastan babaya uygun modelleri ile yeni sezonda da göz dolduruyor. 50 ve 50 TL üzerindeki bütün nakit alisverislerde yüzde 15 indirime giren magazada gömlekler 9.99, Gabardin pantolonlar 19.99,  tisörtler 6.99’da baslayan fiyatlarla Babalar Günü’ne özel fiyatlariyla müsterilerini bekliyor. Rodin Hills Magaza Müdürü Bülent Muslu: “Babalar Günü dendiginde biz akla geliriz. Bu özel günde babalarimiza en baba kampanyayi biz baslattik. Kampanya-ya ilgi oldukça yogun. Bütün babalari ma-gazamiza bekliyoruz”

AYAKKABIDA KAMPANYA

AYAKKABI çesitleri de bu özel günde büyük kampanya içerisine girdi. Erdal Spor Ayakkabi magazasi ‘Babalara özel günde babalar gibi’ adiyla bir kampanya baslatti. Erkek deri ayakkabilarinda piya-sa degeri 79 TL olan ayakkabilarini 39 TL’ye  kadar düsürdü. Erdal Spor Ayak-kabi Magazasi sahibi Metin Yavuz: “Bu-güne özel deri ayakkabilarimizda ve Muya terlik ve sandaletlerinde indirime girdik. Bütün babalar bizim için özeldir. Piyasa degerinin çok asagisinda fiyatlar-la babalarimiza babalar gibi kampanya baslattik .Bütün babalar özeldir” seklin-de konustu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web