Büyük Torbalı

Çaybasi’yi fareler basti

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Çaybasi’yi fareler basti
279 Görüntüleme
16 Haziran 2010 - 22:22
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Yaz aylarinin gelmesi ile agir bir koku yaymaya baslayan Fetrek Çayi’ndan çikan fareler civarda yasayan vatandaslarin evlerine giriyor

FABRIKA atiklarinin, lagim sularinin Fetrek Çayi’na akitilmasi kötü bir görüntü ve agir kokuya neden oluyor. Renkli ve çöplerle dolu bir sekilde akan Fetrek Çayi içler acisi bir durumda. Çay kenarindaki evlerde oturan vatandaslarin magduriyeti yaz aylarinin gelmesi ile birlikte artti. Bölgede bulasici hastaliklar artarken, evlerde kedi büyüklügünde fareler görülmeye baslandi.

KURTARIN BIZI

YILLARDIR fabrika atiklari ile kirlenen ve islah edilmesi gerektigi hemen hemen her platformda dile getirilen Fetrek’in durumu gün geçtikçe daha kötü bir hal aliyor. Içerisinde çocuklarin oynadigi, bitisiginde yerlesim alanlarinin bulundugu çay fabrika atiklari ve evsel atiklarla kirleniyor. Yaz aylarinin gelmesi ile agir bir koku yaymaya baslayan çaydan çikan fareler civarda yasayan vatandaslarin evlerine giriyor. Yetkililerden çözüm bulmalarini isteyen vatandaslar, “Pisligin içerisinde yasiyoruz. Kokudan sinekten, farelerden kapilarimizi açamiyoruz. Lütfen sesimizi duyun” seklinde isyan ediyor.

HALK ISYANDA
Mikrop yuvasi haline gelen çayin islah edilmesini isteyen Çaybasililar yetkilileri göreve davet etti

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web