Büyük Torbalı

1600 metre sürüklenmiş!

Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Cem Şişkin’in geçirdiği kazayla ilgili şok gerçek ortaya çıktı. Oğlananası yolunda kaza yapan Şişkin’in çarptığı araçla birlikte tam 1,600 metre sürüklendiği, sürükleyen sürücünün ise ortadan kaybolduğu öğrenildi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
1600 metre sürüklenmiş!
506 Görüntüleme
03 Şubat 2017 - 9:54
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

AYRANCILAR’A yaşayan Cem Marangoz’un sahibi Hüseyin Şinkin’in 23 yaşındaki oğlu Cem Şişkin, kullandığı araçla kaza yapmış hayatını kaybetmişti. Henüz hayatının baharında olan Şişkin’in geçirdiği kazayla ilgili şok gerçek ortaya çıktı. Oğlananası yolunda kaza yapan Şişkin’in çarptığı araçla birlikte tam 1,600 metre sürüklendiği, sürükleyen araç sürücüsünün de ortadan kaybolduğu öğrenildi. Kaldırıldığı İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybeden talihsiz gencin yakınları sürücünün bir an önce yakalanıp adalet karşısına çıkarılmasını istiyor.

YARALI HALDE SÜRÜKLENMİŞ

Kazayı Oğlananası’nda yapan ancak aracıyla Türkmenköy yakınlarında yaralı halde bulunan Cem Şişkin’in çarptığı kamyon sürücüsü tarafından tam 1600 metre sürüklendiği öğrenildi. Menderes İlçe Jandarma Komutanlığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında kaçan sürücü her yerde aranıyor. Şişkin’in yakınları Şişkin’in yaralı halde yüzlerce metre sürükleyen sürücünün, ölümden sorumlu tutarak bir an önce adalete hesap vermesini istedi. Geçtiğimiz Cumartesi gece saatlerinde yaşanan kazanın görgü tanıklarının az olması jandarmanın da elini kolunu bağlıyor.

AİLEDEN TEPKİ

Bir an evvel kaçan sürücünün cezasını çekmesini istediklerini belirten Şişkin’in Eniştesi Dursun Yağca, “Cem kazayı Oğlananası yolunda yapmış, çarptığı kamyon kendisine takılan Cem’in aracını tam 1600 metre sürüklemiş. Bu tüm tutanaklarda böyle yer alıyor. Sonra kamyon kendini arabadan koparınca kaçıp gitmiş. Sürücünün teslim olduğuna dair söylenti var ama bize bir bilgi verilmedi. Eğer hala teslim olmadıysa bir an evvel yakalanıp, gerekli cezayı almasını istiyoruz. Eğer ilk kaza yapıldığında ambulans çağrılsa Cem şimdi yaşıyor olurdu. Yaralı halde 1600 metre birini sürüklemek vicdansızlıktır” diyerek isyan etti. Olay nedeniyle büyük üzüntü yaşayan ailenin tek arzusu, çocuklarını yaralı halde bırakıp kaçan sürücünün yakalanması. İbrahim DANIŞ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web