Büyük Torbalı

2000 kisilik seçim ordusu

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
2000 kisilik seçim ordusu
174 Görüntüleme
18 Mart 2011 - 21:57
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

CHP Ilçe Teskilati yaklasan genel seçime iddiali hazirlaniyor. Ilçe Baskani Faruk Akpinar genel seçimde 2000 kisinin aktif olarak sahada çalisma yapacagini söyledi.

CUMHURIYET Halk Partisi yaklasan genel seçim öncesi çalismalarini hizlandirdi. Su siralar aday adaylarinin ziyaretleri ile yogun günler geçiren teskilat, bir yandan da seçimle ilgili teknik hazirliklarini sürdürüyor. Sandik baslarini belirleyen teskilat, seçim günü sonuçlari genel merkeze bildirmek üzere 3 bilgisayarla hizmet vermek için gerekli ortami hazirladi. Önümüzdeki günlerde sahaya ineceklerini söyleyen Ilçe Baskani Faruk Akpinar, “2000 kisi ile seçimlere bomba gibi hazirlanip, hem Torbali’da hem de Türkiye’de birinci parti olacagiz” dedi.

TITIZLIKLE ÇALISIYORUZ

KESIN aday listelerinin belirlenmesi ile ilgili süreç devam ederken, aday adayi ziyaretlerinin en yogun oldugu teskilatlardan biri de CHP Ilçe Örgütü. Kimi zaman günde 5 aday adayinin destek istemek için ziyaret ettigi Ilçe Teskilati’nda hareketli günler yasaniyor. Aday adaylarini agirlamaktan memnuniyet duyduklarini söyleyen Faruk Akpinar, bir yandan da seçim ile ilgili diger çalismalari sürdürdüklerini söyledi. Planli bir sekilde gerekli prosedürleri yerine getirdiklerini söyleyen Akpinar, özellikle sandik baslarini belirleme noktasinda çok titiz davrandiklarini ifade etti.

KAPI KAPI GEZECEGIZ

GENEL seçim öncesi 2000 kisinin Torbali’da aktif bir sekilde seçim çalismasi yapacagini söyleyen Akpinar, “Sandik baslarimiz da dahil olmak üzere gönüllü 2000 kisi ile sahaya iniyoruz. Önümüzdeki günlerde köy ve mahalle ziyaretlerimiz baslayacak. Çalmadik kapi birakmayacagiz. Vatandaslarimiza tek tek AK Parti iktidarin ömrünü doldurdugunu, CHP iktidarinin ne kadar gerekli oldugunu anlatacagiz. Partimizin hem Torbali’da hem de ülke genelinde iktidar olacagindan hiçbir süphemiz yok. CHP iktidarinin gerekliligi her geçen gün biraz daha anlasiliyor” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web