Büyük Torbalı

2010, KPSS yili olacak

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
2010, KPSS yili olacak
460 Görüntüleme
07 Haziran 2010 - 21:43
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Geçtigimiz aylarda hizmete giren Ugur Dershaneleri ve Radikal Akademi; deneyimli ve dinamik egitim kadrosu, çagdas egitim teknolojilerinin kullanildigi modern derslikleri ile hizmet veriyor.

TORBALI Ugur Dershanesi ve Radikal Akademi kurumu Torbali halkinin ayagina yeni bir hizmet daha getirdi. En önemli unsurun egitimin kalitesi olduguna inan ve profesyonel kadrosu ile hizmet veren dershane, Torbali’nin ilk Açikögretim ve KPSS kursunu hizmete açti. Toplam 6 derslik ve 100 ögrenci kapasiteli klimali siniflariyla Torbali halkini Izmir’e gitmekten kurtaran, egitimde kaliteyi bir bütün olarak algilayan Ugur Dershaneleri ve Radikal Akademi; deneyimli ve dinamik egitim kadrosu, çagdas egitim teknolojilerinin kullanildigi modern derslikleri ile hizmet veriyor. 2010 yilinda KPSS’ye 2 milyon kisinin girecegine dikkat çeken Torbali Radikal Akademi Açikögretim ve KPSS Kursu Kurucusu ve ayni zamanda Torbali Ugur Dershanesi Müdürü Yildirim Baytekin, bu süreçte maddi manevi imkanlarini seferber eden adaylarin profesyonel ekiplerle birlikte hareket etmesinde yarar oldugunu söyledi.

ISSIZLIK TETIKLEDI

KPSS (Kamu Personeli Seçme Sinavi), her yil ÖSYM tarafindan düzenlenen kamu görevlerine ilk defa atanacaklari için yapilan sinav 1999 ve 2000 yillarinda DMS(Devlet Memurlugu Sinavi) adi altinda ÖSYM tarafindan düzenlendi. Bu sinavlar sadece 657 Sayili Devlet Memurlugu Kanunu çerçevesinde ki Memur alimi için yapilmaktaydi. Daha sonra Kamu Personel Yasasi çerçevesinde yapilan degisikliklerle beraber yapilan eleme sinavinin kapsami daha da genisletilerek 4 oturumdan olusan ögretmenlik, memur, sözlesmeli personel ve kariyer meslekleri için yaklasik 120 puan türünün yer aldigi bir ön eleme sinavi haline getirilerek 2001 tarihinde Kurumlar Için Merkezi Eleme Sinavi (KMS) adi altinda yapilmaya baslandi. 2002 yilindan itibaren de KPSS adiyla düzenlenmektedir. Adaylari zorlu bir sürecin bekledigini dile getiren Yildirim Baytekin: “Ukemizde issizlik oraninin yüzde 15’lere varmistir. Yaklasik 4 milyon kisi issizlik sorunu yasarken, genç nüfusta issizlik orani yüzde 30 civarindadir. Devlet kadrolarinda is arayan adaylarimizi zorlu bir süreç beklemektedir. Bu süreçte maddi manevi imkanlarini seferber eden adaylarin profesyonel ekiplerle birlikte hareket etmesinde yarar var” seklinde konustu.

IZMIR’E GITMEYE GEREK KALMADI

BU yil yapilan ögretmen atamalarina iliskin bilgiler veren Torbali Radikal Akademi Açikögretim ve KPSS Kursu Kurucusu Yildirim Baytekin: “Basarisizligin nedeni genellikle bilgi eksikliginden degil, adaylarin sorulara yaklasim tarzindan veya soru stiline asina olmamaktan kaynaklanir. Adaylar tüm ön yargilarindan uzaklasarak sinava hazirlanmalidir. 2 milyona yakin adayin girmesini bekledigimiz 2010 yili KPSS yili olacaktir. Bir egitimci ve egitim kurumu olarak Torbali halkini Izmir’e gitmekten kurtarmak ve adaylarimizi sinava daha iyi hazirlamak için ayri bir binada 6 derslik ve toplam 100 ögrencilik modern klimali siniflarimizi hizmete sunduk” seklinde konustu. Ayri zamanda yeni baslayan ve 22 Eylül’e kadar sürecek olan önlisans hizlandirilmis kurslarina yogun ilgi olan dershane, artik Torbali halkini Izmir’e gitmekten kurtardi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web