Büyük Torbalı

2513 üye sandik basinda

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
2513 üye sandik basinda
198 Görüntüleme
13 Ekim 2011 - 20:49
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

24 Kasim’da yapilacak ilçe kongresinde oy kullanacak 400 delege dün yapilan seçimle belirlendi. AKP üyesi olan 9336 kisiden 2513’ü oy kullandi. Ilçe Baskanligi için tek aday A.Yasar Görmez
ADALET ve Kalkinma Partisi’nde ilçe kongresi öncesi son hazirliklar devam ediyor. 24 Kasim’da yapilacak ilçe kongresinde oy kullanacak 400 delege dün yapilan seçimle belirlendi. Sultan Dügün Salonu’nda yapilan delege seçimine tek liste girerken; Torbali’da AKP üyesi olan 9336 kisiden 2513’ü oy kullandi. Oylarin tamami geçerli saylirken, ilçe kongresinde oy kullanacak 400 delege belirlenmis oldu. Tek liste olmasina ragmen katilimin %40’a yaklasmasi AKP’lileri sevindirirken, köylerden bile yogun ilginin olmasi gözlerden kaçmadi. Delege seçimlerinde Ilçe Baskani Adnan Yasar Görmez, Ertugrul Mahallesi sandiginda oy verirken; AKP Il Baskan Yardimcisi Atilla Kaya Muratbey Mahallesi sandiginda oyunu kullandi.
KÖYLERDEN DE KATILIM YOGUNDU

DELEGE seçimlerine en çok merkez mahallelerde yasayan üyeler ilgi gösterdi. 60 sandik içerisinde en çok oy ise Atatürk Mahallesi’nin sandigindan çikti. Köylerden de katilim beklenenden yüksekti. Ormanköy’de yasayan 48 üyeden 27’si oylarini kullandilar. Sabah saatlerinden itibaren seçim alaninda hareketli dakikalar yasanirken; geçerli 2513 oyla 54 köy, 346 merkez delegesi belirlenmis oldu.

BIRLIK BERABERLIK MESAJLARI VERILDI

YEREL seçimlerde Torbali Belediyesi’ni almak isteyen Adalet ve Kalkinma Partisi, 24 Kasim’da yapilacak ilçe kongresi ile birlikte, seçim planini yürütecek baskani seçecek. Su anda tek aday, hâlihazirdaki ilçe baskani Adnan Yasar Görmez. Partililer bu önemli seçimi yapacak delegeleri seçerken birlik ve beraberlik mesajlari verdi. Adnan Yasar Görmez önümüzdeki ay sonunda yapilacak seçimi kazanirsa bir sonraki olagan kongreye kadar ilçe baskanligi koltugunda oturmaya devam edecek.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web