Büyük Torbalı

Pankartla, 1,5 milyon topladılar

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Pankartla, 1,5 milyon topladılar
1.041 Görüntüleme
15 Mart 2016 - 8:33
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Hayırseverler tarafından yaptırılan İnönü Mahallesi’ndeki cami ilçenin en görkemli camisi olacak. Anaokulu ve kültür merkezi de olacak camide eksikler yol kenarına asılan pankartla gideriliyor. Pankarttan şu ana kadar 1,5 milyon TL geldi.

İNÖNÜ Mahallesi’ne hayırseverlerin desteğiyle yapılacak olan cami inşaatında büyük mesafe kat edildi. İzmir’in en modern ve kapsamlı camisini yapmak için cami derneği yöneticileri çalmadık kapı bırakmıyor. Siyasiler, makam sahipleri ve hayırseverlerden destek arayan yöneticilere en büyük destek yol kenarına astıkları pankart sayesinde geldi. Cami inşaatındaki temel ihtiyaçları pankarta yazıp asan cami yöneticileri bu şekilde ayni ve nakdi yardım toplayarak camiyi büyük oranda bitirdi. Bugüne kadar yaklaşık 1,5 milyon lira toplayan dernek yöneticileri astıkları pankarta çok şey borçlu.

CAMİDE ANAOKULU!

Huzurkent Sitesi’inin yanı başında olan ve hala yapımı devam eden cami ilçenin en güzel camisi olacak. Bir cami hizmetinin yanı sıra kültür merkezi ve anaokulu olarak da hizmet verecek olan cami binasında eksiklikler pankart sayesinde tamamlandı. İki metre ebadında olan bir pankarta cami inşaatı için lazım olan eksikleri yazıp, yardımseverlerden destek alan dernek yönetimi, bugüne kadar 1,5 milyon civarında bir kaynak edindi. Temel atma törenine Vali yardımcısının geldiği ve bir yıl gibi kısa bir sürede ana hatlarıyla inşaatın bittiği camide eksikler yine pankarta yazıldı. İbrahim DANIŞ-ÖZEL HABER

 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web