Büyük Torbalı

Ve boşandılar!

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Ve boşandılar!
831 Görüntüleme
30 Nisan 2016 - 8:33
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Daha önce eşi cumhurbaşkanına hakaret ettiği için eşini şikayet eden Ali Dinç, dün 2,5 yıllık eşi Gülcan Dinç’ten boşandı. Dinç, “Cumhurbaşkanımıza hakaret eden bir kişinin bana eş olamayacağını düşündüm” dedi.

 

AYRANCILAR’DA şehir içi TIR şoförlüğü yapan Ali Dinç(40), yaklaşık 3 yıl önce ikinci evliliğini yaparak bir giyim firmasında ekip liderliği yapan Gülcan Dinç (38) ile hayatını birleştirdi. İddiaya göre, evde akşam televizyon izlerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan televizyona çıkınca Gülcan Dinç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a küfür ve hakaret etti. Eşinin Cumhurbaşkanına hakaret etmesini istemeyen Ali Dinç, eşini sürekli uyarıyordığını belirtmişti. Bütün uyarılara rağmen Gülcan Dinç, iddiaya göre küfür ve hakaretlere devam edince Ali Dinç Cumhurbaşkanına hakaret eden eşini ses kaydına alıp savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Kısa sürede ülke gündemine düşen bu olaydan sonra Gülcan Dinç, eşinden boşanmak için dava açmıştı. Dinç çifti dün boşanmak için mahkemeye çıktı.

ANLAŞMALI BOŞANMA

Yaşanılan bir dizi gelişmeden sonra dün İzmir 10. Aile Mahkemesinde görülen davada, eşler anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Boşanma sonrası açıklamalarda bulunan Ali Dinç, ”Ben anlaşmalı olarak boşanmak istedim. Bir an evvel bitsin istiyordum evliliğimizin. Cumhurbaşkanımıza hakaret eden bir kişinin bana eş olamayacağını düşündüm. Bu evliliği fazla sürdürmeye gerek yoktu.’’ dedi.

ERDOĞAN, ARALARINA GİRDİ

2,5 yıllık Dinç Ailesi’nin evliliği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan nedeniyle sona erdi. İddiaya göre eşinin cumhurbaşkanına hakaretlerini kaldıramayan Ali Dinç, karısından şikayetçi oldu. Hakaret suçlamasında bulunan Ali Dinç’e ise bu kez Gülcan Dinç tarafından boşanma davası açıldı. Cumhurbaşkanını çok sevdiğini belirten Ali Dinç,“Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum, o çok iyi bir insan. Ona babam hakaret etseydi, babamdan bile şikayetçi olurdum. Hiç kimse cumhurbaşkanımıza hakaret edemez” diye belirtmişti. Eşinin ses kayıtlarını aldıktan sonra onu mahkemeye vereceğini eşine söyleyen Dinç’e iddiaya göre yanıt gecikmedi. 37 yaşındaki Gülcan Dinç de bu kez şiddet gördüğü gerekçesiyle eşine boşanma davası açmıştı. Taraflar dün çıktığı mahkemece birbirinden boşandı. Gülcan Dinç’in cumhurbaşkanına hakaret dosyasının ise hala Adalet Bakanlığı’nda olduğu bilgisine ulaşıldı. İbrahim DANIŞ

 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web