Büyük Torbalı

5 litre yağ için ev yaktılar

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
5 litre yağ için ev yaktılar
603 Görüntüleme
27 Haziran 2016 - 9:02
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Düverlik Mahallesi’nde önceki gün bir evde yangın çıktı. İddiaya göre hırsızlar tarafından ateşe verilen evde sadece 5 litre zeytinyağı ile birkaç kilo zeytin çalındı. Köylüler duruma isyan etti.
DÜVERLİK Mahallesi’nde iddiaya göre önceki gün hırsızlar soygun için girdikleri evi ateşe verdi. İzmir’de ikamet eden tatiller ve hafta sonlarında Düverlik’teki yazlık evlerine gelen Hüseyin Kütük’ün evini kullanılamaz hale getiren hırsızlar izlerini kaybettirdi. Güvenlik kameralarının olmadığı köyde kısa sürede izini kaybettiren hırsızların yaktığı evi köylüler fark etti. Traktör ve su tanklarıyla yangını söndüren köylüler evi incelediğinde şaşkınlık geçirdi. Hırsızların sadece 5 litre yağ ile 3 kilo zeytini çaldığını fark eden Kütük Ailesi, 50 bin liralık zararla karşı karşıya kaldı. Öte yandan civarda köylerse sık sık kundaklama ve hırsızlık vakalarının yaşandığı öğrenildi. Köy sakinleri üst üste yaşanan bu olaylar nedeniyle tedirginliklerini koruyor.
ARABAYLA KAÇTILAR
Son zamanlarda kırsal alanlarda yaşanan hırsızlık olaylarına iddiaya göre bir yenisi daha eklendi. Düverlik Mahallesi’nde bir eve girdikleri iddia edilen hırsızlar, evi daha sonra ateşe verdi. Ateşi fark eden köylülerin müdahale ettiği ev kullanılamaz hale geldi. Düverlik Mahallesi’nde doğup büyüyen ardından işleri nedeniyle İzmir’e taşınan ancak her hafta ailesiyle beraber evlerine gelen Hüseyin Kütük’e ait evi inceleyen Kütük’ün akrabaları evden sadece yağ ve zeytinin çalındığını fark etti. Evde çalınmayacak başka değerli bir şeyin olmadığını ifade eden mahalle sakinleri, yangının çıktığı anda bölgeden bir aracı kaçarken fark ettiklerini söyledi. İbrahim DANIŞ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web