Büyük Torbalı

ANLAŞMA TAMAM

Çakırbeyli Mahallesi’ndeki muhtarlık ofisinin boşaltılma işlemiyle yaşanan sorunlar çözüldü. Torbalı Kaymakamlığı’nda yapılan toplantıda binanın “Evde Bakım Sağlık Birimi” personelleri ile Çakırbeyli Mahalle Muhtarı İbrahim Kabaca’nın birlikte kullanması konusunda uzlaşmaya varıldı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
ANLAŞMA TAMAM
165 Görüntüleme
20 Ocak 2021 - 15:18
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Torbalı Belediyesine ait olan Çakırbeyli Muhtarlık Binasının boşaltılması amacıyla gerekli yazışmalar yapılarak Çakırbeyli Mahalle Muhtarı İbrahim Kabaca’ya iletildi. Geçtiğimiz hafta cuma günü binadaki eşyaların dışarıya çıkarılması için Torbalı Belediyesi personelleri mahalleye geldi. Mahalle sakinleri muhtarlık ofisinin boşaltılmasına tepki göstererek nöbet tutmaya başladı. Torbalı Belediyesi’nde görevli zabıta ekipleriyle mahalle sakinleri arasında kısa süreli arbede yaşandı. Torbalı İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı’nda görevli askerler mahallede güvenlik önlemleri alarak tarafları ayırdı. Yaşanan olayların ardından pazartesi günü Torbalı Kaymakamlığı’nda toplantı yapıldı.
BİNAYI İKİ TARAF DA KULLANACAK
Dağ köylerindeki yaşlı vatandaşların evlerinde bakılabilmesi ve sağlık durumlarının takip edilebilmesi adına Torbalı Belediyesi, bu binada Evde Bakım Sağlık Birimi personellerinin hizmet vermesini planladı. Saipler, Bozköy, Dağkızılca ve Çakırbeyli’deki sağlık durumu elverişsiz vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayacak olan bu adım için Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un talimatıyla Başkan Yardımcısı Ali Yakupoğlu ve Çakırbeyli Mahalle Muhtarı İbrahim Kabaca, bir araya gelip sorunun çözümü konusunda uzlaştı. Buna göre muhtarlık ve Evde Bakım Sağlık Birimi olarak hizmet verilmesine karar verilen bina artık hem Çakırbeyli’ye hem de bölgedeki dağ köylerine hizmet verecek. Sorunun çözümü için gerekli fedakarlıkları yapan Torbalı Belediyesi, bölgeye de büyük kolaylık sağlamış olacak. Karar Çakırbeyli vatandaşları tarafından da olumlu sonuçlandı. En kısa sürede Evde Bakım Sağlık Birimi personelleri, Çakırbeyli’deki binada hizmet vermeye başlayacak.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web