Büyük Torbalı

İzmir Şanlıurfalılar Federasyonu’ndan gazetemize nazik ziyaret

İzmir Şanlıurfalılar Federasyonu Başkanı Ferit Mızraklı, Torbalı Siverekliler Derneği Başkanı Bahri Ağırtaş ve Torbalı Siverekliler Derneği Başkan Yardımcısı İsmet Barlas ile birlikte gazetemize ziyarette bulundu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
İzmir Şanlıurfalılar Federasyonu’ndan gazetemize nazik ziyaret
212 Görüntüleme
02 Eylül 2021 - 21:00
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

İzmir ve Torbalı’nın en aktif yöre derneklerinden olan ve yürüttükleri çalışmalarla isimlerinden sıkça bahsettiren İzmir Şanlıurfalılar Federasyonu ve federasyona bağlı faaliyet yürüten Torbalı Siverekliler Derneği gazetemize nazik bir ziyarette bulundu. Gazetemize yaptıkları ziyarette geçmiş faaliyetlerinden ve projelerinden bahseden İzmir Şanlıurfalılar Federasyonu Başkanı Ferit Mızraklı, “Bizim temel derdimiz hemşerilerimiz ve anayurdumuz için neler yapabiliriz? sorusuna cevap olmaktır. Tüm faaliyetlerimizi bu eksende yürütüyoruz.” dedi.

GAZETEMİZE NEZAKET ZİYARETİ

Torbalı’da ve İzmir’de gerek dernek ve gerek federasyon olarak en etkili ve en aktif yöre derneklerinden biri olduklarını ifade eden Torbalı Siverekliler Derneği Başkanı Bahri Ağırtaş ise, “Torbalı’nın en aktif derneklerinden biriyiz ve Torbalı’nın en cesur gazetesine bir nezaket ziyaretinde bulunmak istedik. Haberlerinizi düzenli olarak takip ediyoruz. Torbalı’da sizin varlığınız hem dernek ve federasyon olarak bizler, hem de Torbalılı yurttaşlar için büyük bir şans.” açıklamasında bulundu.

ÇİÇEK TAKDİMİNDE BULUNDULAR

İzmir Şanlıurfalılar Federasyonu Başkanı Ferit Mızraklı, Torbalı Siverekliler Derneği Başkanı Bahri Ağırtaş ve Torbalı Siverekliler Derneği Başkan Yardımcısı İsmet Barlas ile birlikte gazetemize yaptığı ziyarette gazetemize bir de çiçek takdiminde bulundular

Sinan TEKDEMİR

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web