Büyük Torbalı

Ilahi Civa Ismail

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Ilahi Civa Ismail
213 Görüntüleme
08 Temmuz 2010 - 21:49
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

SOFÖRLER Odasi Baskani Civa Is-mail Akman, Torbali’ya has bir kisilik.
Halk adami kimligi, soförlügü, kendisi-ne has kurnazligi, orjinal hal ve hareket-leriyle bütün kesimlerden sempati topla-mayi basaran Civa Ismail, geçtigimiz aylarda yapilan oda seçiminde de rakip-lerine açik ara fark atarak koltugunu korumayi basardi. Hatirlanacagi üzere karsisinda kurulan siki ittifaka ragmen Torbali hudutlarinda direksiyon sallayan soförlerin gönlünü kazanmasini bilen Civa Ismail, sürpriz bir seçim galibiye-tine imza atmisti.
Bu seçim yarisinda Belediye Baskani Ismail Uygur’un destekledigi adayi da saf disi birakarak baskanliginin ikinci dönemine start veren Civa, daha uzun süre bu yerini koruyacak gibi görünüyor. Dedik ya Civa Ismail orjinal bir kisilik.
Böylesi orjinal adamlarin basit ama tutarli bir felsefeleri ve bu felsefeyi ifa-de eden kimi sözleri vardir. Civa Ismail’in de sik sik tekrarladigi söz su: “Allah herkesin kalbine göre versin”.
Yapilan son oda baskanligi seçiminden önce seçimin sonucunun ne olacagini soranlara “Allah herkesin kalbine göre versin” diyen kullanan Civa, çok kullan-digi bu sözü pankart yaptirarak Soförler Odasi Binasi’nin dis cephesine asmis.
Hem de tam Belediye Binasi’ni görecek sekilde.
Civa Ismail Belediye binasini gören bu pankartla sanki seçimde karsisin-da çalisan Belediye Baskani Ismail Uygur’a ince bir mesaj göndermek istemis. Ne diyebiliriz ki “Allah her-kesin kalbine göre versin” demekten baska…

NURETTIN ALBAS VE MILLETVEKILLIGI

AK Partili Belediye Meclis Uyesi Nurettin Albas kendisine Torbalispor Baskani olup olmayacagi yönündeki bir soruya: “Milletvekili olmayi düsü-nüyorum” seklinde yanit vermis.
Nurettin Albas’in bu çikisini oldukça cesur ve yerinde buldugumu ifade etmeliyim. Torbali’da bulundugu mevki-den daha üst makamlari hedefleyen idealist siyasetçiler oldugunu bilmek güzel. Torbali’da o makamda uzun süre bulunduklari halde siyasi partilerin ilçe baskanliklarina dönmek için çaba sarf eden, oda baskanligi yaptiklari halde tekrar o koltuga oturmak içim mücadele eden kisilikler görmeye aliskiniz ama etrafimizda Nurettin Albas gibi kariye-rinde vites büyütme karari alan siyasiler yok. Nurettin Albas gibi siyaseti bilen ve Torbali’yi yakindan taniyan birisinin TBMM çatisi altinda Milletvekilligi yapmasi her seyden önce bu ilçenin menfaatlerine olacaktir.

TORBALI ULKU OCAGI’NDA YENI DÖNEM

GEÇTIGIMIZ ay Torbali Ulkü Ocagi’-nin yönetiminde sessiz sedasiz bir de-gisim yasandi. Uzun yillar Ulkü Ocagi Baskanligi’ni basariyla yürüten Cumhur Eren’in yerine Fatih Menekse Torbali Ulkü Ocagi’nin yeni baskani oldu.
Durusu, söylemleri ve kisiligiyle son derece beyefendi bir portre çizen Fa-tih Menekse nasil bir kurumun basi-na geldiginin sorumlulugunun bilin-cinde olarak görevine devam ediyor. Esnaf olmasi hasebiyle de sürekli ola-rak halkin içinde bulunan Menekse Ulkü Ocagi’nin Torbali’da edindigi düzgün imaji sürdürecek gibi görü-nüyor.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web