Büyük Torbalı

Birinciler Karınca’yı tercih etti

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Birinciler Karınca’yı tercih etti
844 Görüntüleme
09 Eylül 2015 - 8:30
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Özel kurumlarda 2015-2016 kayıtları devam ederken, TEOG’a hazırlanacak olan öğrenciler bu yıl Karınca’yı tercih ediyor. Kendi okullarında derece elde eden öğrenciler, TEOG’a Karınca’da hazırlanacak.

 

 

İLKÖĞRETİM okulu öğrencilerine öğrenim hizmeti veren Özel Torbalı Karınca Etüt Eğitim Merkezi, dinamik, genç ve güçlü kadrosuyla 2015-2016 eğitim öğretim yılına giriş yaptı. 2011 yılından bu yana sunduğu eğitim hizmeti ile öğrencilerin ilk tercihi arasında yer alan Karınca Etüt Eğitim Merkezi, yeni kayıt döneminde de okul birincilerinin ilk tercihi oldu. Torbalı’nın en önemli okullarından olan Kâzımpaşa, 80. Yıl Ticaret ve Cengiz Topel Ortaokulu’nda en iyi dereceye sahip olan öğrenciler, TEOG hazırlığı için Karınca’yı tercih etti. Kurum Müdürü Merve Yıldız Şimşek, yeni dönemde birçok öğrencilerinin fen liselerini tercih ettiğini belirterek: “2015-2016 döneminde gerçekleştirilecek olan TEOG sınavına damga vuracağız” dedi.

 

400 METREKARELİK EĞİTİM YUVASI

Torbalı’da son yıllarda sayıları hızla artan özel öğretim merkezleri ilçenin eğitimine yön veriyor. Bu eğitim merkezlerinden biri olan Karınca Etüt Eğitim Merkezi, 2015-2016 eğitim öğretim yılına girdi. Kurum, güçlü öğretmen kadrosuyla dikkat çekiyor. İlkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik eğitimler veren kurum, Milli Eğitim müfredatına uygun ders ve konuları işliyor. Öğrencilere gördükleri derse göre eğitim veren ve okuldaki yazılı sınavlara hazırlayan Özel Karınca Etüt Eğitim Merkezi, aynı zamanda öğrencilerini TEOG sınavına da en iyi şekilde hazırlıyor. Cengiz Topel İlkokulu yanında 400 metrekarelik bir alanda hizmet veren etüt merkezi, kaliteli eğitim anlayışı ile ilçede parmakla gösteriliyor. Karınca Etüt Merkezi, öğrencilerine sağladığı iyi eğitim ile her dalda başarılı bir yol izliyor. 12 dersliğe sahip olan etüt merkezinde her branştan deneyimli öğretmenler bulunuyor.

 DENEYİMLİ KADRO

Öğrenciler tarafından kısa sürede büyük ilgi gören Karınca Etüt Merkezi, örgencilere sağladığı yenilikçi hizmetlerle dikkat çekiyor. Kendilerini diğer eğitim kurumlarından ayıran en önemli özelliklerinin kaliteli eğitim olduğunu belirten Kurum Müdürü Merve Yıldız Şimşek, bu kalitenin karşılığını velilerden takdirler alarak gördüklerini söyledi. Eğitimlerin büyük bir dikkatle verildiğini sözlerine ekleyen Şimşek, “Alanında uzman öğretmenlerimiz tarafından kusursuz bir şekilde verilen eğitimlerle örgencilerimiz, diğer öğrencilerin birkaç adım önüne geçiyor. Onların gelecekte daha başarılı birer bireyler olmalarını sağlamak birinci vazifemiz. Bu nedenle yaptığımız çalışmalar bu doğrultudan asla sapmadan devam ediyor” diye konuştu.

  BAŞARININ YENİ ADRESİ

Özel Torbalı Karınca Etüt Eğitim Merkezi, Türkçe, Matematik, Sosyal, İngilizce ve Fen Bilgisi derslerinde eğitim veriyor. İlk ve orta okul öğrencilerine öğrenim veren Karınca Etüt Merkezi, güçlü kadrosuyla yeni eğitim öğretim yılına merhaba dedi. Geniş koridorları, alışılmışın dışındaki sınıf yapıları ve hijyenik eğitim ortamı ile öğrencilere verdikleri eğitimi kalite ile harmanlayan Karınca Etüt Merkezi, ilçeye verdiği hizmetleri durmaksızın gerçekleştiriyor. Başarı çıtasını sürekli olarak yukarı çeken kurum, 2014-2015 eğitim öğretim yılında gerçekleştirilen TEOG sınavında da birçok başarılı sonuç elde etti. Karınca Etüt Merkezi’nde eğitim gören birçok öğrenci, başta fen lisesi olmak üzere bölgenin en iyi liselerine yerleşmeyi başardı.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

2015-2016 eğitim öğretim dönemine de hızlı bir giriş yapan Karınca Etüt Merkezi’nde kayıtlar tüm hızıyla devam ediyor. Kayıt dönemi sırasında Torbalı’nın en iyi okullarında okuyan ve derece sahibi öğrenciler, Karınca’yı tercih etti. 80. Yıl Ortaokulu 7. sınıf birincisi ve karne ortalaması 99,5 olan Furkan Tütüncü, 99,1 puan ortalaması ile Cengiz Topel 7. sınıf birincisi olan Sıla Sarıgöl ile Kazımpaşa Ortaokulu’nda en iyi dereceyi elde eden 2 öğrenciden biri olan Nazife Nehir Akın, yeni dönemde TEOG’a Karınca ile hazırlanacak. 8. sınıflarda yoğun bir ilgi olduğunu kaydeden Şimşek: “TEOG’a hazırlık için öğrenciler kurumumuzu tercih ediyor. Bizde onları en iyi şekilde hazırlayarak, en iyi liselere yerleşmelerini sağlayacağız” dedi.

GÖKHAN YALKALK

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web