Büyük Torbalı

MHP Teşkilatı Ankara yolcusu

MHP Torbalı İlçe teşkilatı yarın saat 15.00’de Genel Başkan Devlet Bahçeli ile görüşecek. Gündemin değerlendirileceği ziyarette Başkan Oral, Torbalı’nın sorunları ve teşkilat çalışmaları hakkında da brifing verecek

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
MHP Teşkilatı Ankara yolcusu
171 Görüntüleme
26 Ağustos 2016 - 9:44
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı yarın Genel Başkanları Devlet Bahçeli ile buluşacak. MHP Torbalı İlçe Başkanı Muhammet Oral ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bahçeli ile görüşmek için randevu aldı. MHP heyeti yarın saat 15.00’de MHP Genel Merkezi’nde olacak. Genel Başkan Devlet Bahçeli ile bir araya gelecek olan MHP’liler bir süre sohbet edip Torbalı’da yapılan çalışmalardan bahsedecek. Bahçeli ziyaretinden önce MHP’nin Efsane genel Başkanı Merhum Alpaslan Türkeş’in anıt mezarı ziyaret edilecek. Heyet daha sonra Anıtkabir’de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkacak. Ziyaret öncesi bir değerlendirme yapan İlçe Başkanı Muhammet Oral “Yapacağımız ziyarette genel başkanımız ile sohbet etme imkanı bulacağız. Devlet Bahçeli’nin elini öpüp, engin bilgilerinden yararlanmak istiyoruz” dedi.

TORBALI’YI ANLATACAKLAR

MHP Torbalı İlçe Teşkilatında yönetimi kurması için görev verilen Torbalı Ülkü Ocakları Eski Başkanı Muhammet Oral yoğun bir şekilde mesai harcıyor. Partiyi hareketlendirmek ve küskünleri barıştırmak için yoğun çaba sarf eden Muhammet Oral esnaf ziyaretlerini de sürdürüyor. Genç başkan MHP’yi daha üst noktalara getirmek adına çeşitli projeler üretiyor. Ülkü Ocakları’ndaki başarısı ile tanınan Oral, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Devlet Bahçeli’yi ziyaret etmeye hazırlanıyor. Torbalı’nın genel durumu ile ilgili Bahçeli’ye sunmak için bir brifing dosyası hazırlayan Oral, ilçenin sorunlarını da bu dosyada topladı. Bahçeli’nin yoğun programı arasına Torbalı’ya vakit ayırması ilçe teşkilatı tarafından memnuniyetle karşılandı.

TÜRKEŞ VE ATATÜRK’E ZİYARET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin siyasi tecrübelerinden yararlanmak için yapılacak görüşmenin çok önemli olduğunu dile getiren MHP Torbalı İlçe Başkanı Oral “Genel Başkanımız siyasi hayatı boyunca hep çok önemli çalışmalar yapmıştır. Son olarak 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ilk açıklamayı yapmış ve halkın rahatlamasını sağlamıştır. Demokrasiye sahip çıkıp ülkenin karanlığa gömülmesini önleyen Bahçeli’yi ziyaret edip süreci değerlendireceğiz. 15 Temmuz gecesi Ankara’da ışığı yanan tek yerin MHP Genel Merkezi olduğunu biliyoruz. O gece yaşadıklarını ve bundan süreçte neler olabileceği konusunda kendisinden bilgi alacağız. Torbalı’nın sorunları ve teşkilatımızın çalışmaları ile ilgili de kendilerine bilgi vereceğiz. Randevumuz saat 15.00’de olacak. Teşkilat olarak Başbuğumuz Türkeş’i ve Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ‘de ebedi istirahatgahlarında ziyaret edip dua okuyacağız” dedi.

Serkan GÜNBAY

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web