REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Büyük Torbalı

REKLAM ALANI

(980x100px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Devlet yardimini köpekleriyle paylasiyor

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Devlet yardimini köpekleriyle paylasiyor
253 Görüntüleme
05 Ocak 2010 - 23:01
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Ilerleyen yasindan dolayi çalismayan Muammer Demirkan, Belediye ve Kaymakamlik’tan aldigi yardimlari 7 köpegi ile paylasiyor. Demirkan ve köpekleri 12 metrekare evde yasiyor

TORBALI Mahallesi Istas-yon Caddesi’nde ikamet eden 64 yasindaki Muammer De-mirkan, Torbali Belediyesi ve Kaymakamliktan aldigi yar-dimlari köpekleriyle paylasi-yor. 12 metrekarelik bir evde 7 köpegiyle birlikte yasayan Demirkan, zor günler geçiri-yor. Astim hastasi olmasi ne-deniyle çalisamayan Demir-kiran, yardimlarla hayatta kalmaya çalisiyor. Köpekle-rinin kendisine hayat arka-dasligi yaptigini ifade eden Demirkiran, “Köpeklerim olmasa herhalde yasayamaz-dim. Onlara bakmakta zor-lansam da, hiçbirini sokaga atmayacagim” seklinde konustu.

GÖZU GIBI BAKIYOR
HAYAT sartlarinin iyice zor-lastigi su günlerde insanlar karinlarini doyurmakta bile güçlük çekiyor. Torbali Ma-hallesi’nde tek göz bir odada yasayan Muammer Demir-kan, kendi karnini doyurmak-ta zorluk çekerken bile kö-peklerine bakmayi ihmal et-miyor. 7 köpegine gözü gibi baktigini ifade eden Demir-kan, “Anne köpek ve 6 yav-rusuna gözüm gibi bakiyo-rum. Belediye ve Kayma-kamliktan aldigi yardimlari onlarla paylasiyorum. Kö-pekler beni her gördüklerinde kuyruklarini sallayarak sevgi gösterisinde bulunuyor. Bu beni çok mutlu ediyor. Onlar-in bu hallerini gördükten son-ra degil onlari disari atmak, onlara kiyamam bile. Bu kö-pekleri çocuklarim gibi sevi-yorum” dedi.

KÖPEKLERI ONA HAYAT ARKADASLIGI YAPIYOR
SON aylarda zehirlenen so-kak köpeklerinin sayisi artar-ken, Demirkan’in göstermis oldugu bu davranis büyük takdir topluyor. Köpeklerin kendisine hayat arkadasligi yaptigini söyleyen Muammer Demirkan, “Zaten bu hayatta tek basimayim, kimsem yok. Bu köpekler bana hayat arka-dasligi yapiyor. Tüm sirlari-mi, sorunlarimi onlarla pay-lasiyorum. Hayvan sevgisi-nin herkeste olmasi gerekir. Hayvanlar insani karsiliksiz seven tek canli türüdür. Seker hastasi olmasaydim çalisir, hem kendime hem de köpek-lerime rahatça bakardim. Ama hastaligim buna müsaa-de etmiyor” diye konustu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web