REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Büyük Torbalı

REKLAM ALANI

(980x100px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sanayicinin yol çilesi bitecek

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Sanayicinin yol çilesi bitecek
141 Görüntüleme
05 Nisan 2010 - 21:55
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

TORBALI, Kemalpasa, Ali-aga basta olmak üzere Izmir ve Türkiye ekonomisine bü-yük katkilar saglayan ilçe sa-nayicilerin sorunlari teker te-ker çözülüyor. Ege Bölgesi Sanayi Odasi (EBSO) Yöne-tim Kurulu Baskani Ender Yorgancilar’in yakindan takip ettigi ve bizzat ilgili birimlere rapor halinde sundugu ilçeler-deki sorunlar çözüme kavusu-yor. Belirli araliklarla topla-nan Izmir’deki TOBB’a bagli Oda ve borsalarin ortak yöne-tim kurullari toplantisinda so-runlar gündeme gelirken, da-ha sonraki süreçte çözüm için girisimler gerçeklestiriliyor. Son olarak EBSO Yönetim Kurulu Baskani Ender Yor-gancilar, Torbali’da sanayi-cilerin magdur oldugu yol so-runu ile ilgili dosyayi Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Aziz Kocaoglu’na sunarken, çözüm konusunda Kocaog-lu’ndan söz aldi.

YOLLARIN DURUMU KOCAOGLU’NA ULASTIRLDI
TORBALI Ticaret Odasi tara-findan Izmir Büyüksehir Be-lediye Baskani Aziz Koca-oglu’na verilmesi amaciyla Ender Yorgancilar’a iletilen raporda, ilçe merkezine dökü-len asfaltlarin yani sira Pan-car, Subasi, Karakuyu, Çayba-si ve Ayrancilar’daki tarla yol-larina yapilan asfalt çalisma-lari için Kocaoglu’na tesekkür edilirken, sanayi tesislerinin yer aldigi bölgelerdeki toprak yollarin asfaltlanmasi talebi yer aldi. Raporda Izmir’in ver-digi verginin yüzde 40’ni kar-silayan Torbali sanayicisi ver-gi siralamasinda Istanbul, An-kara, Izmir ve Kocaeli’nden sonra dördüncü sirada yer aldigina dikkat çekilirken, yil-da 9,5 katrilyon vergi tahak-kuku ve yüzde 98’lik tahsilât orani ile ülke ekonomisinin bel kemigi olan Torbali’daki yol yapimi ve asfalt çalisma-lari konusunda sanayicilerin destek bekledigi ifadeleri yer aldi.

YOL SORUNUN ÇÖZULECEGINE INANIYORUZ
TORBALI Ticaret Odasi Meclis Bas-kani Abdulvahap Olgun ise Türki-ye’nin önde gelen firmalarinin yer aldigi ve ülke ekonomisine her yil milyarlarca lira vergi ge-liri saglayan Torbali ve bel-delerindeki sanayi tesis-lerinin yol sorunun çok bü-yük sikintilara neden oldu-gunu belirterek, bu sorunun çözümü için bir dosya hazirladik-larini söyledi. Dosyayi EBSO Bas-kani araciligiyla Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Aziz Kocaoglu’na ulastirdiklarini anlatan Olgun, “Ge-çen yil çikan bir yasa ile Yazibasi, Subasi ve Çaybasi gibi beldeleri-miz kapatildi. Burada yer a-lan sanayi kuruluslari yol konusunda büyük bir sikinti yasamaya basladi. Yollar su anda rezalet durumda. Daha önce Büyüksehir Belediyesi köy yollarini asfaltladi. Kendisine tesek-kür ediyoruz. Bizim de yol sorunla-rimizi çözecegine inaniyoruz” dedi

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web