Büyük Torbalı

­Bü­tün so­ru­la­ri dog­ru ­ya­nit­la­yip bi­rin­ci ol­du

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
­Bü­tün so­ru­la­ri dog­ru ­ya­nit­la­yip bi­rin­ci ol­du
1.094 Görüntüleme
07 Mart 2013 - 7:23
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

­Kav­ram Ders­ha­ne­le­ri ta­ra­fin­dan dü­zen­le­nen de­ne­me si­na­vi so­nuç­la­ri açik­lan­di. Tor­ba­li Kav­ram Ders­ha­ne­si’n­de egi­tim gö­ren Me­tin Ki­ba­rog­lu, tam pu­an ala­rak Tür­ki­ye bi­rin­ci­si ol­du

GEÇ­TI­GI­MIZ haf­ta Kav­ram Ders­ha­ne­le­ri’­nin Kav­ram Ya­ris­ma Si­nav­la­ri adi al­tin­da dü­zen­le­di­gi SBS De­ne­me Si­na­vi so­nuç­la­ri açik­lan­di. 5., 6., 7. ve 8. si­nif­la­rin ka­til­di­gi de­ne­me si­na­vin­da, Tor­ba­li Kav­ram Ders­ha­ne­si 6. si­nif ög­ren­ci­si Me­tin Ki­ba­rog­lu ken­di ka­te­go­ri­sin­de 700 tam pu­an ala­rak Tür­ki­ye bi­rin­ci­si ol­du. 12 ya­sin­da­ki Me­tin Ki­ba­rog­lu, Cum­hu­ri­yet Il­kög­re­tim Oku­lu’n­da egi­tim gö­rü­yor. Kav­ram Ders­ha­ne­le­ri ta­ra­fin­dan ül­ke ge­ne­lin­de dü­zen­le­nen KYS’­de Tür­ki­ye bi­rin­ci­si olan Me­tin, hem ög­ret­men­le­ri­ni hem de ai­le­si­ni se­vin­ce bog­du. Ol­duk­ça ba­sa­ri­li olan ög­ren­ci, ba­sa­ri­si­nin sir­ri­nin dü­zen­li ders ça­lis­mak ol­du­gu­nu ifa­de et­ti. Ki­ba­rog­lu, de­ne­me si­na­vin­da ba­sa­ri­li ola­rak Tür­ki­ye bi­rin­ci­li­gi­ni el­de et­ti­gi için çok mut­lu ol­du­gu­nu bil­di­rir­ken, Kav­ram Ders­ha­ne­si yö­ne­ti­mi ög­ren­ci­le­ri­ni teb­rik et­ti.

700 TAM PU­AN AL­DI
­KAV­RAM Ders­ha­ne­le­ri ta­ra­fin­dan ger­çek­les­ti­ri­len ve Tür­ki­ye ge­ne­lin­de çok sa­yi­da ög­ren­ci­nin ka­til­di­gi de­ne­me si­na­vi­nin so­nuç­la­ri, ön­ce­ki gün açik­lan­di. Ög­ren­ci­le­rin li­se ha­ya­ti­ni se­kil­len­di­re­cek olan si­nav­da, Cum­hu­ri­yet Il­kög­re­tim Oku­lu ve ay­ni za­man­da Kav­ram Ders­ha­ne­si ög­ren­ci­si olan Me­tin Ki­ba­rog­lu, so­ru­lan tüm so­ru­la­ra dog­ru ya­nit ver­di. Si­nav so­nuç­la­ri ön­ce­ki gün açik­lan­di ve 700 tam pu­an alan Ki­ba­rog­lu, de­ne­me si­na­vin­da Tür­ki­ye bi­rin­ci­si ol­du. Ba­sa­ri­li ve ol­duk­ça ze­ki bir ög­ren­ci olan Ki­ba­rog­lu, he­de­fi­ni her yil art­ti­ra­ca­gi­ni bil­dir­di.

­“ÖG­REN­CI­LE­RI­MI TEB­RIK EDI­YO­RUM”
­ÖN­CE­KI gün Tür­ki­ye ge­ne­lin­de ya­pi­lan Kav­ram Ya­ris­ma Si­nav­la­ri adi al­tin­da dü­zen­le­nen de­ne­me si­na­vin­da Tor­ba­li’­dan 3 ög­ren­ci ba­sa­ri­li ol­du. Ög­ren­ci­ler­den Me­tin Ki­ba­rog­lu, tam pu­an ala­rak bi­rin­ci olur­ken, ay­ni ders­ha­ne­den Do­gu­kan Öz­ka­ya Iz­mir 8.’­si, Ka­an Ko­çak ise Iz­mir 10.’­su ol­ma­yi ba­sar­di. Ali­nan so­nuç­lar­dan çok mem­nun ol­duk­la­ri­ni be­lir­ten Ders­ha­ne­nin Ku­ru­cu Mü­dü­rü Çe­tin As­lan, “Ba­sa­ri­li olan ög­ren­ci­le­ri­miz yüz­de 100 burs ala­cak. Ken­di­le­ri­ni teb­rik edi­yo­rum. Ki­sa sü­re­de ba­sa­ri­li ça­lis­ma­la­ra im­za at­tik ve ar­ka­si da de­vam ede­cek” dedi.

­Ögrenciler parmaklarini yaristirdi

TOR­BA­LI Ti­ca­ret Mes­lek Li­se­si’­nin 8 ög­ren­ci­si, su­bat ayin­da Tür­ki­ye ge­ne­lin­de Ulus­la­ra­ra­si Bil­gi Is­lem ve Ile­ti­sim Fe­de­ras­yo­nu (In­ters­te­no Türk) ta­ra­fin­dan ya­pi­lan 2013 Tür­ki­ye In­ter­net Klav­ye Sam­pi­yo­na­si’­na ka­til­di. Tür­ki­ye ge­ne­lin­de çok sa­yi­da ög­ren­ci­nin ka­til­di­gi ve bu yil 57’n­ci­si dü­zen­le­nen ya­ris­ma­da, Ti­ca­ret Mes­lek Li­se­si ög­ren­ci­le­ri ilk 10­’a gir­mek için ya­ris­ti. 2 ka­te­go­ri sek­lin­de ya­pi­lan ya­ris­ma­da 4 ög­ren­ci 16 yas ka­te­go­ri­sin­de ya­ri­sir­ken, 4 ög­ren­ci 16 yas üs­tü ka­te­go­ri­sin­de ya­ris­ti. Okul Mü­dü­rü Yu­suf Zi­ya Er­tug­rul, “O­ku­lu­muz­da bü­ro yö­ne­ti­mi ve sek­re­ter­lik bö­lü­mün­de oku­yan ög­ren­ci­le­rin bil­gi­sa­ya­ri çok iyi kul­lan­ma­la­ri ve 10 par­mak ya­zi yaz­ma­la­ri ge­re­ki­yor. Bu ne­den­le hiz­li klav­ye ya­ris­ma­la­ri­na ka­ti­lip ken­di­le­ri­ni ge­lis­tir­me­le­ri amaç­la­ni­yor. Böy­le bir ya­ris­ma­ya ikin­ci kez ka­til­ma­mi­za rag­men ba­sa­ri­li ol­ma­yi bek­li­yo­ruz” sek­lin­de ko­nus­tu

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web