Büyük Torbalı

­Kü­çük Sey­ler Ana­o­ku­lu ­In­gi­liz­ce ög­re­te­cek

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
­Kü­çük Sey­ler Ana­o­ku­lu ­In­gi­liz­ce ög­re­te­cek
930 Görüntüleme
21 Haziran 2013 - 8:31
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Us­tün Dök­men Ya­sam Bo­yu Ge­li­sim ve Egi­tim Aka­de­mi­si’­ne bag­li Tor­ba­li Kü­çük Sey­ler Ana­o­ku­lu, bu­gün ger­çek­les­ti­ri­le­cek olan kok­teyl ile ta­ni­ti­la­cak. Ana­o­ku­lun­da ve­ri­le­cek egi­tim ile bü­tün ög­ren­ci­ler In­gi­liz­ce ög­re­ne­cek.

­TOR­BA­LI önem­li bir ana­o­ku­lu da­ha ka­za­ni­yor. Tür­ki­ye’­nin en önem­li ana­o­ku­lu ku­ru­lus­la­rin­dan olan Kü­çük Sey­ler Ana­o­ku­lu’­nun 35. su­be­si­nin ta­ni­tim kok­tey­li bu­gün ger­çek­les­ti­ri­le­cek. Pi Ana­li­tik Ders­ha­ne­si Tor­ba­li Su­be­si’­nin sa­hi­bi Açi­lay Erog­lu ta­ra­fin­dan açi­la­cak olan ana­o­ku­lu bir­çok ko­nu­da ilk­le­ri bün­ye­sin­de ba­rin­di­ri­yor. Tor­ba­li’­da, akil­li tah­tay­la egi­tim ve­re­cek ilk ana­o­ku­lu ol­ma özel­li­gi­ne sa­hip olan Kü­çük Sey­ler Ana­o­ku­lu’n­da kad­ro­lu In­gi­liz­ce ög­ret­me­ni ve psi­ko­log da bu­lu­na­cak. Tür­ki­ye’­nin dört bir ya­nin­da su­be­si bu­lu­nan Kü­çük Sey­ler Ana­o­ku­lu, ka­li­te­li egi­tim an­la­yi­siy­la dik­kat çe­ki­yor. Bu­gün, Us­tün Dök­men­’in de ka­ti­li­miy­la ger­çek­les­ti­ri­le­cek olan ta­ni­tim kok­tey­li ile ana­o­ku­lu ve­li­le­re ve egi­tim ca­mi­a­si­na ta­ni­ti­la­cak.

­E­GI­TIM­DE­KI STAN­DART­LAR DE­GI­SE­CEK
­KU­ÇUK Sey­ler Ana­o­ku­lu, 2006 yi­lin­da Prof. Dr. Us­tün Dök­men ve Uzm. Psi. Sü­ley­man He­ce­bil ta­ra­fin­dan ço­cuk­lar için yo­la çi­ka­ril­mis bir pro­je­dir. Ana­o­ku­lu (o­kul ön­ce­si dö­nem) ça­gi in­san ya­sa­mi için en kri­tik dö­nem­dir: Ki­si­li­gin bi­çim­len­di­gi, bi­re­yin ken­di­si, ya­kin çev­re­si ve dün­ya hak­kin­da ka­rar­lar ver­di­gi, ya­ra­ti­ci­li­gin, me­ra­kin ve ög­ren­me hi­zi­nin en yük­sek ol­du­gu dö­nem… Egi­tim, aras­tir­ma, de­ne­yim ile ka­zan­dik­la­ri bi­ri­kim­le­ri Kü­çük Sey­ler Ana­o­kul­la­ri ara­ci­li­gi ile top­lum­la pay­las­mak, ül­ke­nin dört bir ye­rin­de­ki ai­le ve ço­cuk­la­ra ta­si­ma­yi he­def­le­yen iki­li, ki­sa sü­re­de Tür­ki­ye’­nin dört bir ya­nin­da hiz­met ver­me­ye bas­la­di. 15­’i as­kin il­de 35 su­be­si bu­lu­nan ana­o­ku­lu ile egi­ti­min­de­ki alis­kan­lik­lar ve stan­dart­la­ri de­gis­tir­me­ye de­vam eden Kü­çük Sey­ler Ana­o­ku­lu, eli ve yü­re­gi te­miz dost­la­riy­la egi­tim dün­ya­sin­da söz sa­hi­bi ol­ma­ya de­vam et­me­yi plan­li­yor.

­A­KIL­LI TAH­TA ILE EGI­TIM
­ALP­KENT Ma­hal­le­si 1008 So­kak üze­rin­de bu­lu­nan 4 kat­li, 600 met­re­ka­re­lik bi­na­da egi­tim ög­re­tim ha­ya­ti­na bas­la­ya­cak olan Kü­çük Sey­ler Ana­o­ku­lu’­nun bu­gün sa­at 18:00’­de ta­ni­tim kok­tey­li ya­pi­la­cak. Kok­tey­le, Us­tün Dök­men’­de ka­ti­la­cak. 26 yas grup­la­ri­na egi­ti­min ve­ri­le­ce­gi ana­o­ku­lun­da kad­ro­lu In­gi­liz­ce ög­ret­me­ni bu­lu­na­cak ve ya­rim gün In­gi­liz­ce egi­ti­mi ve­ri­le­cek. Bu sa­ye­de bü­tün ög­ren­ci­ler da­ha kü­çük yas­lar­da In­gi­liz­ce ög­re­ne­cek. Kad­ro­lu psi­ko­log ile ög­ren­ci, ög­ret­men ve ve­li ara­sin­da­ki di­ya­log da­ha iyi sag­la­na­cak. 6 ders­lik ve 1 ta­ne de In­gi­liz­ce si­ni­fin­da ol­mak üze­re, top­lam 7 ders­lik­te de akil­li tah­ta­lar bu­lu­na­cak. Ana­o­ku­lu’n­da sa­de­ce üni­ver­si­te me­zu­nu olan ög­ret­men­ler gö­rev ya­pa­cak. Ba­gim­siz bi­na­si olan tek özel ana­o­ku­lu olan Kü­çük Sey­ler Ana­o­ku­lu, yak­la­sik 150 ög­ren­ci ka­pa­si­te­li. Di­ger ana­o­kul­la­rin­dan 4 bü­yük fark­li­li­gi bu­lu­nan ana­o­ku­lun­da, Us­tün Dök­men yil­da 2 de­fa ve­li­le­re yö­ne­lik se­mi­ner­ler ve­re­cek.

­A­GAÇ YAS­KEN EGI­LIR
­E­GI­TIM, bi­ri­kim ve de­ne­yim­le­riy­le uz­man­las­ti­gi alan­da is yap­ti­gi­ni ifa­de eden Açi­lay Erog­lu, ders­ha­ne­den son­ra ikin­ci ya­ti­rim­la­ri­ni da yi­ne bir egi­tim ala­nin­da ger­çek­les­tir­dik­le­ri­ni be­lirt­ti. ‘A­gaç yas­ken egi­lir’ dü­sün­ce­siy­le yo­la çik­tik­la­ri­ni be­lir­ten Erog­lu, bu ne­den­le ana­o­ku­lu açik­la­ri­ni söy­le­di. Ana­o­ku­lu­nun egi­ti­min bas­lan­gi­ci ol­du­gu­nu ifa­de eden Açi­lay Erog­lu: “Ög­ren­ci­le­ri­mi­zi kü­çük yas­lar­da en iyi se­kil­de egit­me­yi he­def­li­yo­ruz. Egi­tim­ög­re­tim Is­tan­bul Kü­çük Sey­ler Aka­de­mi ta­ra­fin­dan yö­ne­ti­le­cek. Oku­lu­muz­da müs­ta­kil ve ko­ru­nak­li bi­na ile ço­cuk­la­ra gü­ven­li ve do­gal bir or­tam su­nu­yo­ruz. Bes­len­me, te­miz­lik ve gü­ven­li­ge özel bir önem ve­ri­yo­ruz. Uz­man ekip ta­ra­fin­dan se­çi­len oyun­cak­lar ve egi­tim ma­ter­yal­le­ri ile 26 yas gru­bu ög­ren­ci­le­ri­mi­zin tüm ge­li­sim alan­la­ri­ni des­tek­li­yo­ruz. Ana­o­ku­lu egi­ti­mi­ne ka­li­te ge­ti­re­ce­giz” di­ye ko­nus­tu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web