Büyük Torbalı

CHP’de kongre zamanı

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) kongre sürecinin Ağustos ayında başlaması bekleniyor. Genel Merkez’de resmen kılıçlar çekildi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı parti içi muhalefet resmen büyük bir baskı yapıyor.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
CHP’de kongre zamanı
Gökhan YALKALK( g.yalkalk@buyuktorbali.com )
244 Görüntüleme
26 Mayıs 2017 - 9:32
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

CHP’de kongrenin çok hareketli geçeceği şimdiden kendini göstermeye başladı. Deniz Baykal, Selin Saye Böyek, Muharrem İnceoğlu, isyanın ateşini yakanlardan. Genel Merkez’de bunlar yaşanırken Torbalı’da durum nedir peki?
Torbalı’da adaylık için iki isim öne çıkıyor. Mevcut İlçe Başkanı İsmail Uygur ve Övünç Demir. Uygur, tecrübesiyle bir adım öne çıkıyor ancak Övünç Demir de genç ve dinamik yapısıyla partiye taze kan olabilecek düzeyde.
Övünç Demir’in Kılıçdaroğlu ile fotoğrafını paylaşması, teşkilatı bir hayli hareketlendirdi. CHP’de de çok bilinmezli bir denklem var. Her iki aday da çok ciddi bir şekilde sessiz ve derinden çalışıyor. Bakalım son gülen kim olacak?

TORKOS SAHİPSİZ Mİ KALACAK?

Torbalıspor’da başkan adaylığı konusunda belirsizlik halen devam ediyor. Bu köşe yazısını yazdığım dakikalara kadar hiçbir isim çıkıp da ‘Ben Torbalıspor kulübü başkanlığına adayım’ açıklaması yapmadı.
Özgür Erman Çağlar ve Yönetim Kurulu’nun istifa kararının üzerinden neredeyse 3,5 hafta geçti ama kimseden bir ses seda yok. Torbalıspor’da gerçekten de sular bir türlü durulmuyor. Her sezon bir şeylerle uğraşıyoruz.
Artık istikrarlı bir şekilde yola devam edilmeli. Belirli bir plan ve program dahilinde yola koyulmalı. Yoksa, bu tarz sıkıntılarla boğuşmaya devam edersek, değil 3. Lig, Bölgesel Amatör Lig’i bile hayalimizde göremeyiz.
İlçemizde çok önemli iş adamları var. Ki bunların arasında futbolu çok sevenler var. Bu konuda artık gerekli adımların atılması şart. Herkes el birliğiyle bu takıma sahip çıkmalı. Eğer bugün kongre saatine kadar aday çıkamazsa, kayyum tehlikesi baş gösterecektir. 43 yıllık bu kulübün sahipsiz bırakılmaması gerekir.

TORBALI’DA DOPDOLU RAMAZAN PROGRAMI

Torbalı Belediyesi, Ramazan ayının gelişiyle birlikte geleneksel eğlence kültürünü yeniden canlandıracak. Ramazan ayı boyunca açık olacak olan Ramazan Sokağı için tüm hazırlıklar yapıldı.
Torbalılı esnafın ve vatandaşların açacağı tezgahlarda binbir çeşit ürünler satışa sunulacak. Ramazan Sokağı için bu yıl farklı bir konsept uygulandı. Yeni dükkanlar oluşturuldu. Eğlence dolu bir Ramazan bizi bekliyor.
Belediye bu konuda çok sıkı bir çalışma yapmış anlaşılan. Vatandaşlar, bu yıl da Ramazan ayının coşkusunu Ramazan Sokağı’nda yaşayacak anlaşılan.

SALGIN MI VAR? AMAN DİKKAT

Son haftalarda yaygın olarak, çocuklarda ishal ve kusma şikayetleri görülüyor. Bu belirtilere bazı vakalarda ateş de eşlik ediyor. Bu şikayetler sadece çocuklarda değil yetişkinlerde de fazlasıyla var.
Torbalı Devlet Hastanesi’ne bu şikayetlerle giden birçok hasta var. Aman dikkat edelim. Salgın olabileceği şüphesi var. Yetkililer bir açıklama yapmadı. Yediklerimize, içtiklerimize dikkat etmeliyiz.
Ancak, yaşanan rahatsızlıkların genellikle hava değişimlerinden kaynaklandığı da belirtiliyor. Havalar bir sıcak bir soğuk gidiyor. Açık havaya aldanıp bir de ince kıyafetler giyince olanlar oluyor tabi. Birçok kişi midesini de üşütmüş olabilir. Soğuklar çok sinsi bir şekilde vücuda işleyip sizi hiç beklemediğiniz anda yatağa düşürebilir.
Aman dikkat edelim. Havalar daha tam anlamıyla ısınmadı. Hastalığın pençesine düşmemek için tedbirli olmakta fayda var.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web