Büyük Torbalı

Allah rizasi için

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Allah rizasi için
149 Görüntüleme
18 Mayıs 2010 - 21:55
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

DEGERLI okurlarim CHP’de çekilen kiliçlari, Bursa’nin hakkiyla aldigi sampiyonlugu, Fenerbahçe’nin talihsiz anonsçusunu bir kenara birakip bugün güzel ilçemizin bitmek bilmeyen sorunlarindan 2’sine deginecegim.
Birinci sorunumuz bu kösenin demirbasi olan bir sorun… “Hüseyin Günaydin ilk 5” listesinde ikinci sirada yer aliyor. Ilk sirada kimsenin sa-hiplenmedigi çöp projesi var. Uçüncü sirada çatlak-patlak isini bir türlü bitirmeyen IZSU var. Dördüncü sirada her türlü hava olayinda elektrik-lerin kesilmesine bir türlü çözüm bulamayan TEDAS var. Besinci sirada trafik sorunumuz var…
Ikinci sira ise tabiî ki basibos köpekler…
Bu sorunu yazmamak gibi bir lüksümüz yok çünkü her sabah kapidan çikar çikmaz bir grup köpek tarafindan karsilaniyorum. Takdir ederseniz ki her sabah 5-6 köpegin tehlikeli bakislarina maruz kalan bu bünye bu soruna sessiz kalamaz. Ben sokaklarda cirit atan köpekleri ilk yazmaya basladigimda bu hayvanciklar tek tek dolasiyorlardi. Aradan geçen sürede çogaldilar ve gruplar olustu. Hep birlikte dolasiyorlar. Bazen Kazim Dirik Caddesi’nde arz-i endam ediyorlar, bazen Arkatli çarsisinda anlam veremedigimiz garip oyunlar oynuyorlar, bazen bir çöpün etrafinda dolasiyorlar, kimi zamanda duvar diplerinde sekerleme yapiyorlar. Yaklasik 6 ay önce içlerinden birinin saldirisina ugrayip paça mi zor kurtardigimdan beri hayvan-larin sahsina lafim yok. Bu kadar köpegin so-kakta dolasmasina müsaade edilse ya saldira-caklar ya da saldiriya ugrayacaklar.
Etkililerimiz ve yetkililerimize bir kez daha sesleniyorum.
Önümüzde koskoca bir yaz var.. Ne gibi önlemler aldiniz bilmiyorum ama lütfen artik bu duruma son verin. Sokaklarinda bu kadar çok köpegin basibos dolastigi baska ilçe yok!
O hayvanlara da yazik.. Açliktan saga sola sal-diriyorlar.  Her gün kendilerini kovalamaktan bikan vatandasin agresif tavirlarina maruz kaliyorlar.. Yazik, günah..
Son olarak Aykent’ten bir okurum aradi. Tam 12 tane köpek site içerisinde dolasiyormus. Çocuklarla ayni alanda..  Elçiye zeval olmaz.. Ben yaziyorum buraya. Umarim duyuyorsunuzdur.

POSTACILARIN PESINE  MI DUSEYIM?

DEGERLI okurlarim günde 2 köse yazisi yazsam da bu ilçenin sorunlari yine de bitmez.. Daha geçen gün yazdim Çapak’taki posta so-rununu. Dün de Ahmetli Köyü’nden ayni sikayeti aldim. Postacilarimiz tebligatlari ve posta gön-derilerini muhtarliga birakiyorlarmis. Muhtarliga ugradin mi aliyorsun postani. Eger alamazsan basina belayi aliyorsun. Yahu adi üstünde tebligat. Yani önemli bir durum teblig edilmis. Sen bunu nasil muhtarin masasina birakirsin. Uzerinde adres yazan bir zarfi nasil adresine götürmezsin? PTT Müdürü Mehmet Ercan Kardesim, seni çok seviyorum. Tatli dilli, güler yüzlüsün ama postacilarindan çok sikâyet var. Bu kadar isimin arasinda bir postacinin pesine takilip nasil çalistigini takip etmek istemi-yorum. Basimi kasiyacak vaktim yok ki posta-cinin pesine düseyim. Lütfen izah et, düzgün yapsinlar islerini..
Bak sözlükte postacinin tanimi nasil yapilmis: Mektup, gazete, havale, paket gibi maddeleri, gönderilen yere götüren posta idaresi görevlisi…
Müdür Bey’cigim lütfen bu tanima uygun postacilarla çalisalim…
Allah’a emanet olun..

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web