Büyük Torbalı

500 milyar bende

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
500 milyar bende
327 Görüntüleme
06 Ağustos 2010 - 21:32
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

DEGERLI okurlarim Torbalispor’umuz iç karisikliklari ile gündeme gelmeye devam ediyor. Kulübün mevcut baskani Mehmet Aktas ortaya “500 milyar kayip” iddiasini atmis. Belediye Baskani Ismail Uygur takima 1 trilyon yardim ettigini söylemis fakat Aktas kulüp defterlerini incelediginde bu yardimin 500 milyar olarak kaydedildigini görmüs.
Olaylar karmakarisik..
Hamit Karasu kulübü basiyor. Mustafa Karasu “Mehmet Aktas’a 3 yil baktik, para koparmak için bunlari yapiyor” diyor. Arkasindan Mehmet Aktas, “Karanlik isler dönüyor. Usulsüzlük var. 500 milyar kayip” diyor. Anlayacagiz is dönüp dolasip para kavgasina döndü. Futbolcular kulübü terk etmeye baslamis, lige az bir zaman kalmis, tesislerde in-cin top atiyormus bunlar önemli degil.. Gündemimiz para.. para..para…
Buradan çagrida bulunuyorum.
Sakin olun ve bana kulak verin. 500 MILYAR KAYIP DEGIL.
500 milyar bende, lütfen kavga etmeyi birakin. Torbali Para Piyasasi Kurulu’nun Baskani benim. Aman birbirinize yumruk atmayin. Para sizin köpeginiz olsun, yeter ki 3 kurus için bizi böyle dile düsürmeyin.
Kaç para istiyorsaniz genlin ben verecegim. Birbirinize söylemediginiz laf, etmediginiz hakaret kalmadi. Birinizin sekeri firladi, ötekinin psikolojisi bozulmus. Zaten suçluyu da bulmussunuz. “Aramizda sorun yoktu, basin bu hale getirdi” demissiniz. Ne deseniz haklisiniz. Tabiî ki suç bizde. Birinizi is yerinden alip ötekinin makamina biz götürdük. Yumruk atan elini havaya biz salladik. O hakaretleri kulagina biz fisildadik. Siz sütten çikmis ak kasiksiniz Atin bizi kuyuya. Iki gazete ve toplasiniz 20 çalisan var. Suçlu basini kuyuya atin.
Biz suçlu oluruz, yeter ki siz polisleri ve mahkemeleri ve de gündemi mesgul etmeyin.
Kulübün defterlerini de fazla karistirmayin.. Karistirdikça kokusu çikar.
Sayin SAVCIM siz de kaç gündür mansetle çikan iddialari falan sakin okumayin. Zaten polis döveni günlerce bulamadi, siz de yazilari okumamis oluverin.
Bir tavsiyem de yerel basina.. Yazmayin artik bu konuyu.. Uzmeyin adamlari. Psikolojileri bozuluyor, sekerleri firliyor. Yazmayin çünkü suçlu oluyorsunuz. Adamlar hakli, suçlu biziz. Birbirinizi dövmeyin, gelin bizi dövün. Günde 3 ögün sopa atin.
Yeter ki bu takimi daha fazla kavga ile gürültü ile gündeme getirmeyin. Parayi bulursunuz, yolunuzu da bulursunuz, makam ve mevki de bulursunuz ama takimin itibari bir kez kayboldu mu bir daha bulamazsiniz..

DERNEKLER MASASI NEREDE?

SEVGILI okurlarim Torbalispor’da kizilca kiyamet koparken yetkililer ne yapiyor? Hiç kimseden ses çikmiyor. Dernekler Masasi nerede? Ben dahil 150’yi askin üye kulüpten atilirken neredeydi dernekler masasi? Bu olay burada kalmaz. Etkililer ve yetkililer kulübe el koysun. 35 yillik kulüp bir yumruga, birkaç milyara kurban edilemez. Bu bir camia meselesi. Ben yasanan her seyi futbol Federasyonuna ve Savciliga bildirecegim. Hiç kimsenin Torbalispor üzerinden prim yapmasina izin vermeyelim. Bu takima sahip çikmaliyiz. Ben de Mehmet Aktas gibi bildiklerimi açiklarsam ortalik karisir. Burasi küçük yer, herkes her seyi biliyor. Herkes kendisine çekidüzen versin.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web