Büyük Torbalı

ATİLLA KAYA’DAN PARTİYE ANİ BASKIN

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
ATİLLA KAYA’DAN PARTİYE ANİ BASKIN
Adem Aksakallı( adem-aksakalli@buyuktorbali.com )
757 Görüntüleme
15 Ekim 2015 - 8:29
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı ve Teşkilatının 7 Haziran’da ne kadar az çalıştığını herkes biliyor, bu teşkilat yapısıyla çalışmayacağı defalarca konuşan kişilere parti içi muhalefeti bırakın baskısı yapıldı. 7 Haziran da büyük yanlışlar vardı, özellikle Milletvekili sıralamalarında Atilla Kaya’nın tüm temayüllerden birinci çıkmasına rağmen 8. sıraya konulması Torbalı’da bir nebzede olsa kırgınlık yaratmıştı. Buraya kadar her şey normal, anormal olanı Atilla Kaya 2. sıradan Milletvekili adayı, ancak İlçe Başkanını gören yok. Teşkilat içerisinde İlçe Başkanı Hasan Akbıyık’ı eleştirilirken, Atilla Kaya Akbıyık’a toz kondurmuyor ve her zaman arkasında duruyordu. Hasan Akbıyık kendisi çalışmadığı gibi teşkilatında tembelleşmesini sağladı. STK’ların yapmış olduğu seçim çalışmaları Partinin çalışmalarından daha verimli olması sanırım bardağı taşıran son damla oldu. Atilla Kaya bu gidişata dur demek adına Salı günü öğlen vakti AK Parti İlçe Başkanlığına bir baskın düzenliyor, Partide sadece çaycıyı gören Kaya İlçe Başkanı olmak üzere tüm yönetimi arayarak Parti binasına topluyor.İlçe Başkanı ve yönetimdeki herkesi partiye telefonla toplayan Atilla Kaya’nın nasıl bir konuşma yaptığını az çok tahmin edebiliyorum. İddia ediyorum seçimlerim bitmesiyle birlikte Hasan Akbıyık görevinden istifa edecektir veya istifası istenecektir. İzleyip göreceğiz.

FACEBOOK’U KAPATIN

Gün geçtikçe asimile oluyoruz, gelenek ve göreneklerimiz yarın tamamıyla unutulduğunda, hatırlatmak amacıyla belgesel filmleri çekilecektir. Belgeseli hazırlayıp bizlere sunan kişiler artık geri dönüşü olmayan bir yolda olduğumuzu hatırlattıklarında gerçek amaçlarına ulaşacaklardır. Bizim kültürümüze yakışıyor mu? taziye temennisinin Facebook üzerinden iletilmesi. Korkarım yakında sünnet ve düğünlere de gitmeyecek paylaşımları beğenerek tebrik edeceğiz. Zaten düğünlere davetler Facebook üzerinden yapılmaya başlandı. Kısacası bu facebook fena şekilde kişiliğimize zarar veriyor. Ankara’da bomba patlıyor yüzlerce kişi ölüp yaralanıyor, ülkede 3 günlük yas ilan ediliyor ama facebook üzerinden kimileri seviniyor, kimileri de siyasi rant peşinde koşuyor. Nerede kaldı Çanakkale ruhu, nerede kaldı birlik beraberlik ve en önemlisi nerede kaldı insanlık. Bu gün klavye başında iki satır güzel kelam eden erkeklerden hoşlanan, etkilenen ve tanımak isteyip evlenmek isteyen kızlar var. Henüz aile arasında isteme söz kesilmeden, nişan olmadan sevgilisinin soy ismini kullanmaya başlayanlar var. Türkiye İzlanda maçı esnasında okunan İstiklal Marşı esnasında tekbir çeken kişileri de eleştirmek gerek. Fatih Terim maç sonunda çok güzel bir mesaj verdi ama anlamak istemedik. Hiç iyi bir yolda değiliz, Allah sonumuzu hayır etsin.

İLÇE BAŞKANLARI GİBİ OLUN

Memleketin bir yerinde olay olmaya dursun hemen herkes safını alıyor ve kendine göre olayı yorumluyor. Bugün Ankara’da ölen insanlar için sevinen kişilerde kişilik sorunu var demeyeceğim, İnsanlık sorunu vardır. Bu ölümlere sevinen kişilerin Müslümanlıkla alakası yoktur. Nasıl bir hale geldik, bize neler oldu. Bizler oysaki Çanakkale’de iki cephe arasında kalmış yaralı askeri mevziisine götürüp bıraktıktan sonra savaşmaya devam eden ‘İnsanoğlu İnsan’ ecdadına sahibiz. Bakın ilçemizdeki ilçe başkanlarının açıklamalarına, her biri birbirinden güzel ve anlamlı.

AK Parti İlçe Başkanı Hasan Akbıyık; “Bombalı saldırı sonucunda 95 vatandaşımız hayatını kaybetti acımız büyük. Allah kimsenin başına böyle acılar vermesin. Gün birlik olma günüdür.”

CHP İlçe Başkanı İsmail Uygur; “terörün sona erdirilebilmesi için tüm siyasi partilerin ortak bir çalışma yapması gerek. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun, hepimizin terörü ortak lanetlemesi lazım. Biz huzur içinde yaşayabileceğimiz bir ülke istiyoruz.”

MHP İlçe Başkanı Yurdadoğ Mutlu; “Terör kimlere hizmet ediyor, kimlere rant sağlıyor vatandaş artık görmeli. Terörün dili, dini, ırkı olmaz. Türkiye sınırları içinde yaşayan herkesin bir millet olduğunu oturtmak lazım. Ayrıştırmak kolay, ancak birleştirmek zordur.”

HDP İlçe eş Başkanı İlyas Aras; “Bizler olabildiğince sağduyulu olmalıyız. Savaşın, kaosun bu ülkeye faydası olmaz. Yitirdiğimiz canlar, barışı haykırdı. İntikam ve kinle hareket etmeyeceğiz, etmemeliyiz. Alanlarda şiddet, şiddeti doğurmasın diyeceğiz.”

Ancak bu şekilde konuşup bu şekilde hareket etmek gerekir, ben sanmıyorum bu ilçe başkanlarının bu şekilde konuşup, Partililerini başka türlü yönlendirmek isteyeceklerini. Kendini ve haddini bilmeyen kişiler toplumun istemeden huzurunu bozuyor. Neticede Torbalı’da yaşıyoruz, Torbalı Türkiye’nin mozaiğini oluşturan bir ilçe. Her memleketten gelen insanlar ile kardeşçe yaşıyoruz aslında, aramızda hiçbir sıkıntı yok.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web